even voorstellen

bah het is weer winter, ik wordt somber van het slechte weer en van de korte dagen, en ik heb behoefte weer te gaan schrijven.
ik ben een dodgewoon meisje van 16 en ik heb een vriend, tim.
we gaan al 7 maanden met elkaar verliefd! mijn betse vriend heet sjoerd.
hij mijn maatje voor het leven, ik heb heel ingrijpende dingen met hem meegemaakt, maar daar zal ik vast nog wel over vertellen.
mijn betse vriendin heet sandra en zonder haar is mijn leven niet compleet. Verder heb ik nog veel vage vrienden, maar die toe en niet zo toe.
Het is maandag moregn en ik heb vrij van school. De moeder van tim komt me zo ophalen, ze is kapster en ze had een model nodig voor een kniptrainin en ik ga maar al te graag mee. Ik begin toevallig zaterdag aan mijn nieuwe baantje. Ik ga werken in de kapsalon van mn schoonmoeder.
Als " salon-assisitente". Ik moet de mensen ontvangen , koffie zetten, handoeken wassen , de computer bijhouden enz.
Ik vind t heel spannend maar ik heb er onwijs veel zin in.
dat ik morgen weer naar school moet, dat doet me minder lachen, ik zit in 4 havo en het is behoorlijk zwaar. Volgende week heb ik proefwerkweek en ik zal er flink aan moeten trekken, en ik moet gvdm donderdag een duits boek uithebben en ik moet nog meer als 100 bladzijdes. dus vanmiddag zal ik toch echt moeten gaan lezen.verdrietig
ik hoop dat jullie een beetje een beeld van me hebbu gefregen over hoe ik een beetje ben, vele verhaken zullen volgen
ciao kiep
27 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kiep
kiep, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende