Evvy -2- (telefoongesprek)

Half 8 .. een telefoon gaat.
klote telefoon, hij blijft maar rinkelen..
oh hij stopt al...
ttrrrring.. fuck als hij zo om aandacht schreeuwt neem ik wel op...
""JA KOM JE NOG HET IS VRIJDAG!!"
Fijn het is mijn broer.. maar toch wat bedoelt ie.. waarom heeft ie zo de aandrang om mij te vertellen dat het vrijdag is.. hij belt me op maandag toch ook niet om me te vertellen dat het maandag is.
"sorry Paul maar wat bedoel je, waar moet ik nu zijn dan?"
"thuis lieverd het is het maandelijkse etentje"
"Oh Fuck"
"ja fuck ja"
"ik kom er aan"
"oh of je blijft slapen, Laura en ik blijven ook slapen"
"Laura?"
Ik ken geen Laura, mijn zus heet Anna..dus wie is Laura? En waarom blijft Laura slapen bij mijn ouders..Zoveel vragen...-zucht-
"Ja Laura van de uni, mijn nieuwe vriendin"
"paul, je studeert al 2 jaar niet meer, dus who te fuck is Laura, en waarom blijft ze slapen, en komt Anna ook?"
"Jezus evvy, je kan ook eens positief zijn hoor, Laura is heel lief, ze is mijn engeltje, en nee natúúrlijk komt Anna niet, maar schiet je op?"
"Ja Paul ik kom"
"shalom"
"groedels paul"
"waarom zeg je nooit shalom?"
"..tuut...tuut..tuut"

Jezus.. zijn engeltje..-kots- gatverdamme. Laura van de Uni.. Ken ik Laura? Volgens mij niet, maar ik besloot, dat ik een hekel had aan Laura.
En struikelend over de kleding, drank en boeken baan ik me een weg naar de badkamer.. jezus ik zie er niet uit....

Goed we zijn nu weer een aantal uur verder. We hebben het eten gehad.. niks boeiends natuurlijk. Kipppensoep en Zuurdesembrood (of hoe dat ook mag heten) zoals in elk joods gezin..Ik hou me al jaren niet meer aan de spijsweten, maar goed.
Ik zit nu op mijn oude vertrouwde studiekamertje.. Ik geloof dat sinds ik het huis uit ben, alles al ene keer van kamer verandert is behalve mijn studiekamer.. het is nog net zo'n zoo als altijd.. alleen staat mijn bed er nu ook.
En ik had gelijk die Laura is vreselijk...Blond, lang, knap, afgestudeert in bedrijfs economie.. een veel belovend talent.. ze tannist en speelt viool..
Nou meid als jij die viool nou eens op een hele leuke plek stopt dan...Nee stop dit gaat te ver.. Laura is de vriendin van mijn broer.. En daar moet ik mee leren leven.
Ik wou dat ik wat meer als mijn zus was..Anna verliet het huis toen ze 17 was met de mededeling dat ze de wereld ging verbeteren, en ik geloof dat ze in de afgelopen tien jaar nog maar 8 keer thuis is gekomen...Maar ja de wereld verbeteren doe je ook niet zomaar...
20 mei 2005 - bewerkt op 20 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Evvy
Evvy, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende