evvy -3- Oh G'D

Mijn familie is zoo raar!
echt waar, ik zal een beschrijving geven van mijn familie en wel van oud naar jong:
Mijn vader:
51 jaar, joods, en used to orthodox. nu dus niet meer. Verder is hij nogal stil, en vind hij alles best. maar dan ook alles.
Zijn huwelijk is al jaren niks meer, maar dat is ook best.
verder weet ik dat hij het met zijn stagiere doet, én met de buurvrouw. en vermoedt ik dat hij het met de secetaresse van de tandarts (lang verhaal) doet. Verder hoopt hij heel erg dat mijn broer hem opvolgt maar die kan is klein.
Mijn moeder:
Heeft nooit hoeven werken, is nu 48 maar nog net zo doortrapt als mijn vader. Zij doet het volgens mij met de hele utrechtse binnenstad, maar daar heb ik geen bewijzen voor. Ze probeert heel hard een goede joodse vrouw te zijn, maar beschouwt koffie in je melk niet als een zuivel product..
Verder probeert ze wanhopig mij thuis te houden, waarschijnlijk omdat ik de jongste ben, en ze daar bij Anna niet in is geslaagd.
Anna:
mijn oudste zus, ze is 28 jaar, super slim, maar gek.
Ze was 16 toen ze van het gymnasium af kwam,. ging toen een jaar werken bij de AH (omdat ze dat gewoon eens wou ervaren) en ging toen, pedagogie studeren, maar na 1,5 jaar soliciteerde ze bij Uncef, en vertrok, ze was 17 jaar. Verder probeert ze haar familie zoveel mogelijk te mijden, de laatste keer dat ik er zag was met Chanoeka.. 1 jaar geleden.
Verder heeft ze een kindje dat je Moshe heeft genoemd.. Waarom, ik heb geen idee.
Paul:
mijn broer: OOK WEL GROTE LUL genoemd.
hij is 26 jaar, en ook slim, deed het gymnasium in 7 jaar, wat toch wel goed is. Hij heeft bedrijfskunde gestudeert, maar hoe hij die studie heeft gehaald is mij een raadsel, hij ging alleen maar naar feestjes, en met allemaal meisjes naar huis.
en dan de benjamin.
Evvy.
Ik weet niet waarom in evvy heet, ik ken niemand anders die evvy heet.
Ik ben niet veel bijzonders. ik deed het gymnsium maar had het na drie jaar wel gezien, dus ging ik naar de Havo. Dat was super simpel, dus toen ging ik muziek maken, en toneel maken.
Ik studeer aan de HKU. super leuk, daar, alleen moet je er werken..das altijd minder natuurlijk..

Verder heb je in mijn familie de ME "de maandelijkse etentjes" gehouden door mijn moeder: "om het gezin bij elkaar te houden". Maar goed ik vergeet altijd wanneer ze zijn,.. of misschien is het psychisch dat ik het niet WIL onthouden. Maar goed op die etentjes verteld mijn broer altijd hoe succesvol hij is, en ik hoe geweldig het met me gaat. En mijn moeder vraagt altijd wanneer ik nou eens met een leuke (joodse) jongen thuis kom.

Maar dat heeft mijn broer dus inmiddels goed gemaakt, want net onder de koffie zei hij ineens:
Papa, Mama, Evvy. Ik heb iets geweldigs te vertellen: Laura en ik gaan trouwen, op 17 augustus..
Mama moest spontaan huilen, en mijn papa hield het ook niet droog, en ik dacht alleen maar: Oh G'd oh G'd oh G'd ...Oh Lieve G'd.
Ik wil best blij zijn voor mijn broer, maar met Laura..
-snik- -snik-
Kijk ik wist bijvoorbeeld niet dat ze al een jaar samen zijn..zo goed let ik nou ook weer niet op.. maar trouwen, het is zo zonde, hij is nog zo jong.
Ik zie het al voor me. Kinderen van Paul en Laura.. van die kleine kleutertjes in Ralph Lauren, met de blonde haren van laura..die door een tuintje rennen, en overal knuffels en kleertje..
En dan denk ik: Dat wil ik ook...
20 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Evvy
Evvy, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende