Examen Nederlands (4)

M'n eerste examen ging vrij aardig, last van zenuwen was er eigenlijk niet meer.

Thuis had ik nog eventjes met Justin gebeld, maar aan dat gesprek had ik ook niet echt veel. Hij was aan het werk en ik hoorde zijn collega op de achtergrond en hij had comentaar op ons gesprek. Het was bloed irritant en ik vond het niet leuk..

Snel nog iets gegeten en toen naar school gefietst. Ik zag al een hoop kinders richting het gymlokaal lopen. Ik was wel op tijd. Oké, wel bijna te laat.. bah!ole-eyez: In het gymkleedlokaal moesten we onze tassen en dingen dumpen.

En toen naar binnen. Plaats zoeken.. Buh duurde lang :'knipoog Eindelijk plaats gevonden werd de verzegelde envelop geshowd die écht dicht zat. Alsof mij t iets uit maakt of die al open was?

Het examen op zich viel best mee. Al die tekstjes waren niet zo moeilijk, ik heb alleen de brief echt verneukt! Zo erg. Ik had geen alinea's en m'n slot klopde niet. En BAH. Het was niet goed. Ik wil het opnieuw maken!

Na het examen afgefietst met Jorien, ook allang niet gesproken. En tijdens het fietsen belde mama op, ze vroeg hoe het was gegaan enzo. Wel lief. ^^

Oke dat was het.



Remix.

20 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Remix
Remix, vrouw, 15 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende