feelings

There's a part of me i can't get back, a little girl who grow up to fast
Heb je wel eens het gevoel dat niemand om je heen je begrijpt,
terwijl je familie en vrienden om je heen hebt.
Dat gevoel heb ik nu, het is tijd dat ik zelfstandig word. Ik weet dat ik zelf niet mag zeuren, er zijn mensen die veel moeilijker hebben als ik. Ik ben een persoon die moeilijk haar gevoelens uit. Van buiten zie ik er uit als een gelukkig, sterk en vrolijk meisje, maar heel diep van binnen ben ik eigenlijk een heel zwak meisje. Ik zeg wel tegen iedereen blijf positief wat er ook gebeurt, en ook tegen mezelf. Maar of ikzelf eraan hou? Maar zelf vind ik het heel erg moeilijk om me eigen gevoelens te delen met iemand waarop ik kan vertrouwen. Ik luister graag naar mensen en help graag mensen omdat ik daarna me weer goed voel.
sinds vorige week donderdag had ik een jongen ontmoet via internet, we praten nou al elke dag samen. En delen onze gevoelens, hoe de dag ging enzovoort. gewoon bijna alles dus. We supporteren ook elkaar. Daarmee bedoel ik dat we achter elkander staan. Het voelt als of je met een beste vriend praat die je al jaren lang kent. Maar eerlijk gezegd, weet hij niet alles over mij, zoals hoe ik me nou voel.
Het lijkt wel als of ik depressief klink, maar dat wil ik helemaal niet. Maar iedereen heeft wel eens van die ups en downs.
Ik zelf zit nou in examenjaar, ik weet zelf niet of ga slagen of niet. Want dat durf ik niet te zeggen. Diep van binnen heb ik het gevoel dat zeg nee.
Vanaf nu gewoon deze twee weken vol houden en me best doen om te gaan slagen. en als ik niet slaag dan maar naar de vavo. ook al zouden mijn ouders teleurgesteld zijn.
Ik moet strong blijven, en op me beste vrienden vertrouwen.


14 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van itswing
itswing, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende