Fictie; door mij

Heer en Mevrouw Daems,
Weet u nog die dag, enkele jaren geleden, die dag dat ik had gereageerd op de advertentie van uw dochter? Ik kwam bij u langs, met kaas en aardbeien. We dronken thee en aten samen onze lunch. We bespraken hetgeen uw dochter wilde. Ze was hard op zoek naar een bijbaan en ik zou dat aan haar kunnen geven. Ik woonde in het noorden van het land, u woonde een stuk verder naar het zuiden. Na overleg gepleegd te hebben besloot u dat ik een goed man was en dat ik uw dochter mee kon nemen naar het noorden. Het was de bedoeling dat ze nog enkele dagen thuis zou blijven, maar ze wilde graag gelijk mee, dit omdat ik die avond een feest zou geven. U stemde toe, maar achteraf gezien was het misschien beter om dat niet te doen.

Ik nam uw dochter, Reena, mee naar een verlaten boerderij, waarvan ik zei dat ik er woonde. Ik liet haar buiten wachten en ging zelf snel naar boven. In de tussentijd was Reena bloemen aan het plukken in het veld tegenover de boerderij. Boven aangekomen, ontdeed ik me snel van mijn kleding, die ik zorgvuldig opborg. Ik opende het raam en riep uw dochter, ze gehoorzaamde goed en kwam gelijk naar boven toe. Snel verstopte ik me in een van de kasten die op de kamer stond.

Reena kwam de kamer ingelopen en ik stapte op hetzelfde moment de kast uit. Toen ze me daar zag staan, naakt, begon ze te huilen. Ze draaide zich om, opende de deur en wilde naar beneden rennen, maar ik pakte haar bij d'r armen. Ze schreeuwde dat ze het aan d'r moeder zou vertellen als ik dit zou doen, maar u mevrouw Daems, was honderden kilometers van haar verwijderd.

Het was een waar gevecht om uw dochter van haar kleding te ontdoen. Ze beet, schopte en krabde me. Ze was een vechtertje. Toen ik haar eenmaal van haar kleding ontdaan had keek ik eens goed naar d'r lichaam. Ze had her en der sproetjes, zal door haar rode haar gekomen zijn. Ze had mooie borsten en harde tepeltjes, het was tenslotte niet warm op de zolder in de boerderij.

Ze stopte maar niet met huilen en ik raakte gefrustreerd. Het enige dat ik nog kon doen was er een einde aan maken. Niet mijn einde, maar haar einde. Uiteindelijk heb ik Reena gewurgd. Nadat ik haar gewurgd had pakte ik een van mijn scherpe messen en sneed haar in stukken, zodat ik haar mee naar huis kon nemen, haar kon koken en op kon eten.

Haar mooie zachte kontje was zacht en zoet van smaak. Gegrild in de oven. Het kostte me negen dagen haar in z'n geheel op te eten.

Heer en mevrouw Daems, ik heb geen seks gehad met uw dochter, al had het wel gekund als ik zou willen. Ze is als maagd gestorven.

Gegroet,
Dhr. Kruyzher
30 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sinntetika
sinntetika, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende