fijn !

uuhm ja fijn economie gaat dus niet door,aan de ene kant wel lekker omdat ik niet zo gek op economie ben maar wat ik wel iets minder vind is dat ik dus gewoon de eerste twee uur niks doe op school. Het eerste uur had ik namelijk mentoruur en heb toen het hele uur gecomputerd ! en nu heb ik dus een tussenuur oftewel weer een uur op de computer !

Dat ik vanochtend uit me bed kwam was ik moe... nu ben ik alleen maar moeier.... echt te saai en van 2 uur computeren wordt je best wel een beetje gaar. Ik vraag me af was de meiden van me pose nu aan het uitvreten zijn... vast wel weer iets was niet mag..

Ik wou nu best wel weer ffies bij hun zijn,ffies aldi doen en lol trappen in het bekakte bergen !!! Ik bedoel ik zit hier wel lekkerder om me plaats,die boeren hier zeggen tenminste recht in je gezicht was ze van je vinden en als ze het ergens niet mee eens zijn. Iedereen doet hier normaal tegen elkaar en er word 10 x minder geroddeld over elkaar. Ik kan hier gewoon lekker mezelf zijn,me kleden en gedragen als ik wil en toch vind iedereen me aardig best een fijn gevoel ( niet dat me niet goed voelde bij me pose hoor !! ) Maar ik mis de aldi,hertekamp,elmoe,en jack assse best wel hoor !!! maarja zo zie je maar weer dat alles voor en na delen heeft.

ik heb zo aardrijkskunde dus ik ga maar weer (als Ak wel door gaat dan he)
tijdens Ak moet ik maar ffies me geschiedenis overschrijven anders ben ik de lul !!! (tja nog steeds heb ik de MAVO duivel in me he

nou kuzzies eagle
24 jan 2005 - bewerkt op 02 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *eagle*
*eagle*, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende