Fijn:s

HayHay,

Fijn... daar gaat weer een jongen aan m'n neus voorbij...
Ik had tegen Yvonne gezegd dat ik Tommy 'wel leuk' vond. Dus niet super verliefd, maar dat ik em wel lief, leuk, sgattuhg en aardig vond. Daar trok zei gelijk de conclusie uit dat ik verliefd op hem was. Maar ik ontkende. Omdat ze maar door bleef zeiken, heb ik toen maar gezegd dat ik 'een beetje verliefd' op hem ben...
Nou zei ik gister tegen haar op msn dat ik mijn instelling wijzigde:
Ik vind hem lief & leuk. Maar aangezien het over een paar dagen carnaval is, heb ik dan geen zin in een vriendje. En ik zie/vind met carnaval waarschijnlijk toch 843250 leuke jongens. En tommy vind mij toch niet leuk dus geen hoge verw8ingen stellen.
Wat doet Yvonne nou... gaat ze met hem daarover praten... Dat ik hem leuk vind/vond. Maar dat ik mijn instelling nou heb gewijzigd, blabla.
Maar Tommy heeft dus een ex (Jessica, oftewel: jzzk :s). En toen hij met mij gezoend had was ze nog 'onbereikbaar' (geen hoop meer dus). Maar nou is er schijnbaar wel weer hoop ofzoiets.
En hij vond mij 'wel aardig'. En ik kon gewoon vriendschap van hem verw88. Hij vond die Jzzk-kut dus nog leuk ofzo... weet ik veel.
Maar wrom heeft ie dan met mij gezoend?
Ik bedoel ik zoen ook welleens met een jongen als ik hem niet leuk vind.
Maar hij mag dat niet vind iknahnah
mja... sorry hoor. En wrom bemoeid Yvonne zich er nou mee? Ik bedoel ik kan dat zelf ook best wel hoor. En nou denkt hij dat ik helemaal hotel-de-botel verliefd op hem was ofzo... Maar dat viel nou ook wel weer mee. Ik vond hem wel leuk. Gwoon omdat het een nieuwe jongen was in m'n leven, waarmee ik heb gezoend. Oke, ik vond 'em leuker dan alle andere jongens in m'n leventje... Maar was niet super verliefd op hem.
Maar dat beetje wat er was is nu iig wel helemaal weg. Omdat:
1. Ik me enorm voor lul voel. Over wat Yvonne heeft vteld *terwijl het opzich best mee valt*
2. Hij met mij zoent terwijl hij zijn ex nog leuk vind.

So... Tottaly ready 4 Carnaval!
Guys: Watch Out... Here I come!
=xxXxx=
AiksaS
17 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AiksaS
AiksaS, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende