Foto's na gym....

Naja, fotograaf weer gehad vandaag. Kwam natuurlijk weer gelijk na gym. Heb je eerst 2 uur lang rondjes lopen rennen (we doen een 'opwarming'...oftewel de gehele coopertest!!!) en vervolgens te gaan sprinten!! Oftewel je bent doodmoe, rood hoofd (leuk) en dan kom je op school aan, met de mededeling dat je door mag lopen naar de fotograaf....

Bij die fotograaf, toen ik uiteindelijk aan de beurt was, moest ik eerst nog es een kwartier ofzo (oke, veel minder maar t gaat om t idee!!) wachten, omdat mevrouw administratie weer zonodig het gehele schema moest omgooien!! 'Ja, als we nou deze klas met die omwisselen, en die klas is dan uit, dus als we die tussen deze zetten, en die dan vervolgens weer daar tussen plaatsen dan houden we nog een plekje over en daar kan dan vervolgens weer die klas in....' Naja, toen kwam hij weer met die achterlijke grapjes. 'Ja, lach eens. Ja, perfect, mooie lach, ow schitterend'. En walgbah!

Daarna klassenfoto, die vind ik altijd minder erg (1) omdat hij niet in de school wordt opgehangen om vervolgens door 1000 leerlingen te worden bekeken. En (2) omdat je zelf minder opvalt tussen al die andere mensen!!

*waah* ik word egt gek van m'n ene lens. Ik zie half goed / half vaag. Denk dat ik die ene maar ga vervangen....(tss, het is nog nie eens einde van de maand!!! en nee, m'n ogen zijn nie achteruit gegaan hoor nahnah)...zeer irritant!

KusZ
15 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mayo
Mayo, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende