Friends With Benefits...

Dus die ene jonge die mij leuk vind/vond had me vandaag weer geappt. Hij had een link met een love tester gestuurd ik dacht dat hij een grap maakte maar hij was heel serieus er over, Ik vulde het in maar in me hoofd was ik niet serieus dus ik typte 3 keer me eigen naam na dat ik klaar was klikte ik op 'resultaat'. In plaatst van een echt resultaat stond er dat hij nu kon zien wie ik allemaal had in gevuld, Ik zei dat dat hij niet blij moest doen omdat ik die shit niet serieus nam, ik bedoel van ik ben geen 10 om een love tester te doen!
Na een lange stilte vroeg hij of ik ooit verliefd was geweest en ik zei ja. Hij vroeg op wie ik verliefd was en ik ging dat dus echt niet zeggen hij dacht dat hij dat was. ik snap nog steeds niet dat hij mij leuk vind, Dat blijf een raadsel omdat ik hem geen gevoel wil geven dat ik hem leuk vind, Ik vraag me nog steeds af hoelang hij me al in het oog heeft want hij zei best snel dat hij me leuk vind en ik dacht alleen maar 'Leuk een nieuwe vriend er bij". Maar hij hoopte duidelijk op meer dan dat. er zijn veel redens waarom ik niks met hem wil en er komen steeds meer bij. 1 van die redens zijn dat ik een soort van misschien iets begin te voelen voor me ex flow. nu zal je zeker denken waarom flowen als je niks voor hem voelde nou dat komt omdat ik niks meer wou dan benefits, Ik wou iemand hebben die me kon verwennen maar geen relatie. Ik ben niet graag van iemand, Ik hou er niet van om een gebroken hart te hebben en met benefits is de kans klein dat dat gebeurt en mijn stomme hoofd weer dat ik iets voor hem ga voelen en misschien weer pijn word gedaan..
single life is minder stressvol. ik denk dat ik te lang single ben geweest en niet meer weet wat ik wil. nou ja ik werk het wel uit eerst vragen aan die ex flow of we nog steeds ruzie hebben en die aanbidder vertellen dat ik niks van hem wil.. OO WAS HET MAAR ZO MAKKELIJK ALS IN MIJN HOOFD


morgen lekker stoned worden met me girl en hopen dat er dan nog wat spannende dingen gebeuren om te vertellen..

Liefs BadUnicorn
24 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BadUnicorn
BadUnicorn, vrouw, 11 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende