FUCKING CHILL.. lekker vrij vandaag

hehe eindelijk na 2 weken ben ik een keer echt een dagje vrij, ik heb uitgeslapen, ik ben nu lekker stevig aan het ontbijten en ga zometeen lekker sporten!! Ik hoorde vanmorgen dat er twee optredens van ons afgezegt zijn.

1: vanavond, de stoner programeur van de tent in pijnacker was alles vergeten, we hebben fikse ruzie gemaakt... betekend wel mooi dat we neit hoeven te spelen in die bout tent (ja dat is het)

2: Morgen avond is het nederland- rusland, dus dat betekend dat iedereen thuis blijft voor de buis, inclusief de medewekers van die tent... tja zou ik ook doen (ga ik ook doen dneknahnah)

Hoop vanavond Aranka nog even te zien, ze moet wel hard leren voor toetsweek dus moet er goed aan doen door d'r te helpen elkaar neit te zien.. ze moet wel over natuurlijknahnah Nja das dus de reden waarom ik (die nooit toetsweken had) een hekel heb aan toetsweken...

Ow.. en m'n nieuwe baan! m'n ouders kwamen op het idee (toen ik mijn slaris zei en zij erachter kwamen dat ik nett meer over houdt dan mn ouders) om lekker een eigen huis te gaan kopen en vanuit de ggz verder studeren in management enzow... Vind ik een goed plan!! ben nu dus op internet huisjes aan het kijken enzow.. kan in mn eentje een huis kopen van 160.000!!! hehe cool! Fucking tjill, ik ga lekekr een 4 kamer appartamentje kopen....

Dawazzumweer!

verliefd
20 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Myprecious
Myprecious, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende