Garage


Ondanks het feit dat ik vannacht een paar keer wakker ben geworden, heb ik toch goed geslapen. Zoals altijd op een werkdag gaat mijn wekker om half zeven af waarna ik naar beneden ga en met de ochtend gebruiken begin.

Vandaag moet ik eerst naar de Renault dealer, een collega ophalen. Haar auto is niet kapot maar het elektrische systeem moet gecontroleerd worden. Nadat mijn collega is ingestapt rijd ik toch nog even langs de bushalte, misschien staat mijn liftster er nog. Ik verwacht van niet maar wat schetst mijn verbazing, ze staat er nog! Ze stapt in en begint gelijk te praten met mijn andere collega. Ze hebben het voornamelijk over de auto van die ene collega.

De werkdag begint lekker; de algemeen directeur belt om vijf voor negen met de vraag of ik om kwart over negen iets klaar kan hebben. Omdat het een werkje is wat ongeveer een half uur duurt beloof ik mijn best te doen maar ga geen garantie’s geven. Om tien voor half tien staat hij in mijn nek te hijgen maar zit ook in dat het niet sneller kan. Mijn liftster heeft een andere machine gekregen welke ik nog moet configureren. Tegen de middag ben ik klaar, echt iets belangwekkends is er niet besproken. In de middag pauze ga ik wat Internetten. De rest van de werkdag gebruik ik voor wat rot klusjes welke ik nog had liggen.

Om vijf uur ben ik weg, het wachten is alleen op mijn liftster. Zij moet nog even een klusje af maken maar als haar baas ziet dat er twee mensen op haar staan te wachten, mag ze gaan. Ik breng mijn collega weer terug naar de dealer waarna zij mijn liftster weer thuis afzet zodat ik door kan naar mijn oom. Onderweg praten we wat over de baas van mijn liftster en de auto van mijn andere collega. Op het eind van de rit plaag ik mijn liftster nog een beetje over het meerijden met mijn andere collega.

Thuis gekomen eet ik mijn prakje erwten met worteltjes op waarna ik naar mijn zussen ga. Mijn oom ziet er goed uit, hij is weer een kilo aangekomen. Ook kan hij inmiddels weer kleine afstanden lopen. Het gaat dus eindelijk de goede kant uit….

15 september 2003
15 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Betweter
Betweter, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende