gedvurr

pff die buurman van mij, an en ik hebben met een jointje een hele nacht over hem gelachen...
an: ja, want als iets grappig is, moet ik gewoon lachen...whahaha, daar kan ik niets aan doen...whahaha

gemene grijns verschijnt op me smoel alsk draan denk.

puk had in me droom natuurlijk een blitse racewagen, een blauwe met achterin een knus bankie. schoot al door me heen dat ik daar met mn puk kon *vluchten* als buurman te gek zou doen.
twas ook niet zo'n verassing toen buurman in mijn gek-genoeg-super-grote-bovenwoning met zn gat uit t raam begon te poepen in een daar al ophangende witte emmer. en buurman maar lachen, zoals hij dat zo irritant kan doen. hij lacht, uit onzekerheid, lacht om alles, echt lachen doet hij wel, dan klinkt hij leuk...maar das niet zo vaak..
weet dat ik uit me slof schoot: even aan hem duidelijk maakte wat ik van zijn actie vond, voelde me sterk, fucking hell, tis mijn huis wat mot je daar. hij ruimde ut op. gedver al die vegen langs me kozijnen en op de vensterbank. en puk, die me wazig aan zat te staren tijdens mn uitbarsting..
alles was opgeruimd volgens buurman, ik natuurlijk even controleren, tja, kind van me moeder. vertrouwen doet ik t nooit..
shit die lucht, die droom leek zo levensecht. of pukop dat moment een vette puf heeft gelaten onder de dekens en wel 5 minuten lang te ruiken was. haha, ja puk, want ik ruft natuurlijk niet..
maargoed, puk en buurman verdwijnen. lopen mn trap naar beneden, zou ik ze hebben weggejaagd? was toch ook een gore actie? nougoed, ik snap ut allemaal niet meer, zou met puk achterin de auto kroelen, in plaats daarvan laten puk en buurman me alleen. heb er vrede mee. ik kijk ze na en hoor buurman tegen puk smoezen: laten we omkijken, moet je der gezicht zien.. ze kijken om en buurman lacht gemeen hardop, puk schiet ook in de lacht, maar houdt t binnen...hij durft me niet lang recht aan te kijken.. en doe een stapje naar achteren, realiseer me dat ik houvast zoek bij de deur, laat de deur los en kijk strak, zonder emotie... dat wat puk eng aan me vind... ik trok me terug, naar de huiskamer:

vage droom, voelde me uitgelachen, maar kon het buiten me laten, tis alsof ik onder invloed was van fluoxetine, net als *vroeger* die lekkere tijd van vrolijk zijn en emotielose dagen..
in me woonkame hing een hangmat, die puk had opgehangen even voor hij vertrok. Ik wilde erin relaxen toen ik een meisje ontdekte op een kleed met kussens, tegen de muur van me kamer. shit wat was ze mooi. blond, poppengezichtje en alles aan haar was klein. kan me nog haar aantrekkelijke kleine mond herinneren en haar gegiegel. een warme vloed ging door me heen toen ik haar zag. even stond ik stil en ademde heviger... wist niet hoe snel ik dicht naast haar moest gaan zitten. even voelde ik me schuldig. ze nodigde me uit met haar ogen. ze voelde vertrouwd, zacht en zo open. leek heel even op me vriendin, mijn ex.. die nog gevoelens voor mij heeft. voelde me schuldig omdat ik puk toestemming wilde vragen.
ben in mn droom vreemd gegeaan...
werd wakker van de wekker van puk..
kheb zo avonddienst
nog even spinvissen...

heerlijk, dat ik nu eindelijk internet heb
tot morgen, take care..
21 okt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nickname
nickname, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende