geen gevoelens meer, he he eindelijk..

ik dacht dat het echt nooit meer over zou gaan, dat ik altijd diep (of ondiep) in me hart mark vooraltijd leuk zou vinden, like zoals met dennis. maar het is over erg vrolijk eindelijk.
gister was wel kei dood. ik was al meer dan 24 uur op. want was woensdag om 11 uur opgestaan en om 3 uur 's ochtends moesten we met het vliegtuig. ofnouja op staan. ik wou niet slapen. dan kon ik nog iedereen uitzwaaien. dus wakker gebleven. half 7 met het vliegtuig gegaan. nog steeds niet gaan slapen. 9 uur thuis toen dacht ik dat het 2 uur 's middags was ofso maar oke.

toen om 11 uur naar mark en toen naar ben gegaan. wou ik de bank op eisen wat niet mocht, toen naar hooibrug geweest. ze waren me dood aan het irriteren en toen viel ik om, lag ik tegen mark ofso. en was ik bijna in slaap gevallen. toen naar ben weer gereden ijsje naar binnen gewerkt.
mark ging zijn arm achter mij leggen. wtf x'D maar oke mark vond het geluid dat ik maakte met me ijsje nogal heb ergens aan denken. omg.. en verder stond hij op. en jatten ik de bank. wat niet mocht. toen ging ik recht zitten ging hij liggen. ja daag. ik was moe hij niet. gwn boven op hem gaan liggen.

verder had ik me nek verekt. en zat mark rustig te maseren. viel half in slaap zo fijnn. en daarna liep hij me kut emo te noemen, dus dacht ik wel ff hem te slaan, ik moest naar het bed lopen, HELEMAAL aan de andere kant van die kamer ;o toen ben ik dood op het bed gevallen. en dacht ik verder te gaan slapen, mark had me helemaal tegen hem aan getrokken, gekke gozer hij. en toen kwam ben, boven op mark springen,
het ging als owhh mark, owhhh ben, je anus is zo lekker. ik heeeeeel gauw naar de bank geracet.

ging ik half zittend lliggen op de bank. en toen ging mark liggen, ook naar de tv starend. toen bedacht tie. zoals normaal. dat me tiet fijn lag, even later lag hij op me buik. toen kwam ben er bij liggen. en die zei. hee wat ligt dit fijn draait zich om, ow een tiet, daarom. mark zo., hee dat zijn de mijne zoek maar andere. ..-poke in me tiet.- WTF, hee alleen Loeks mag dat doen hea. ow zei ben. als zei het mag, revenge op luka. poke poke poke. whahahaha zag dat trillen, poke poke poke door mark dit keer.
ik zo ga zelf tieten toveren. ofso.
ben weer gaan compe. mark tussen mijn benen zitten. XD
maarja. mark had nog helemaal lol dat mijn tieten zo groot waren. echt irritant. maarja. toen mark naar huis gebracht. en ik ging samen met vito en ben naar mijn huis. vito bleef eten, toen weer naar mark., mark op gehaald. toen naar de ah drank gehaald. wouden we naar huis, maar ik mog kon niet net als de rest bij mark blijven slapen, sloeg hij zijn arm om me heen, ochh schatje toch, en kreeg ik oppeens een kusje op me wang. wtf.. maar toen bij mark thuis. had ik zijn schoot opgeeist. daarna lag ik op de bank. en mark helemaal tegen mij aan gekropen enzeu.
toen kwam ben., en die ging weer naar de katten, samen met vito. ik was kei dood. dus ik ging rustig aan de laptop zitten, daar werd ik van af gedonderd om vervolgens weer op mark zijn schoot te zitten. daarna was ik op de grond gaan liggen, en was mark gitaar gaan spelen, ik zweer het ik sliep bijna X'D. daarna werd ik weer wakker geslagen door mark zijn gitaar. verder liep mark steeds te klote en me emo te noemen, en dan ging ik naar hem toen en rende hij naar de keuken, en dan kreeg ik een knuffel. of stonden we elkaar kei lang eng aan te kijke. of hij ging in me oor bijten, of me neus zoals vroeger XD en ergens nadat ik op de grond lag, met mark boven op me, en ik dood was, en ben en mark en vito en roy me allemaal aan het irriteren waren, kreeg ik een knuffel, en even later, snel een kus op mij mond, strange.. maarja toen we met de hele bups buiten zaten. moest ik weg. dus ik na 1 smirnoff. was ik zo verschrikkelijk moe, ging mark me me naar de voor deur lopen, voor dat we ook maar door de tuin waren, zag ik een kikker. iedereen lol met die kikker. ik naar voren, in de tussen tijd moest ik me spullen weer pakken, ik weer naar de tuin. toen kon ik niet eens door de stoelen die daar stonden, viel ik op mark zijn schoot. want kon niet recht blijven staan, ik me op gekrult als een kat, en ging rustig slapen op zijn schoot. maar toen zei roy, marloes we moeten gaan, blegghhh, dus ik op gestaan, naar de voor deur gelopen mark nog een knuffel gegeven en aan gewaggelt.

ik kwam thuis ging liggen en was weg. en dat is raar. vandaag kwam ik er pas achter wat ik ingodsnaam heb laten doen met me zelf. en ik voelde me toen al half misbruikt, maar nu nog meer. nja het eenigste is dat ik Helemaal niks meer voor mark voel, whatever hij gister deed erg vrolijk

Yes, en in de tussentijd, ff Jordi smse ^^ verliefd

xxx
21 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meisje(A)
Meisje(A), vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende