----------geen titel---------

Ben best wel moe.

Maar ja, sla me er wel weer door heen. Ik besef nog niet echt dat het vakantie, helaas. Misschien komt dat nog wel, hope so. heb vandaag van de bieb bericht gehad dat het nieuwste boek van Renate Dorrestein er weer is (had ik gereserveerd) ik ben er echt heel benieuwd naar. Ik ga het ook lezen voor mijn lijst, ben nu ook voor mijn lijst bezig in de ruimte van sokolov, van Leon de winter maar ik vind het niet echt een mega boeiend boek ofzo.

Ben ook een beetje heel erg dom geweest mijn vriendin was van dag jarig, en ik ben het heel erg vergeten maar goed, hoop dat ze me het vergeeft. Anders heb ik een probleem. Ga maandag wel een cadeautje voor haar kopen heb alleen geen idee wat ik zou moeten kopen. Iemand hier een idee? en nee geen geld want dat vind ik afgezaagd.

Was vandaag bij de winkel van mijn vader, in de straat was er braderie en ik moest helpen met chocolademelk en gluhwein inschenken, en ik kan dat echt niet meer zien of hoor. Mevrouw/meneer glasje gluhwein of chocolademelk? vreselijk. En heelveel mensen lopen gewoon door, of negeren, heel vreemd

ben gisteren nog naar kerst in oud kampen geweest samen met mijn moeder, was wel heel gezellig alleen ik vond er niet zo heel veel aan.

ik ga stoppen

liefs mij
20 dec 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende