Gelove?



Goed
Die jongen van 22, chris. Toen Maris tegen roos zei dat hij in me geintresseert was kreeg ik als opmerking dat hij een player was. En hoe wantrouwig ook al was, dat maakte me ook niet egt gerust.
Dus ja, hij heeft me verteld dattie nu egt evrliefd op me is. Hij stuurt me om het halfuur een smsje, met vaak helemaal nix erin (van, ja nog aant lere?) enz... Nougoed, heb al ruim 80 smsjes van hem sinds zondag.
Nou, ik heb egt het idee bij hem dattik egt mezelf kan zijn, ik kan de stomste dinge zegge of vrage en hij lacht er nog om, of vind et lief ow what ever, maar ik begin em eigelijk ook best leuk te vinden. HIj had me 3 uurtjes niet gesmst ofzow en ik miste hem al een beetje (??? wat ik eigelijk heel vaag vind van mezelf)

maargoed, ik had een spontane bui dus ging ik hem vanalles vrage. Van hoelang zn langste relatie was (13 maanden) Hoelang gelede, en offie ooit vreemd was gegaan. Daarop kreeg ik dit antwoord:

of ik ooit vreemd ben gegaan, nee nooit. ik vind als je vreemd gaat dat je iets te kort kom, vind het vooral niet eerlijk tegen over de vrouw, als ik een relatie heb ga ik er voor de volle 100% voor en wat ik eerder zei ik ben niet uit op sex ofzo dat is een bijzaak binnen een relatie, ik vind de persoon veel belangrijker en interseer ik me ook meer voor

Dus oprecht of niet?

Moet ik hem gelove? hij lijkt mij best betrouwbaar, maar ik ben redelijk blind wat dit soort dinge betreft, dus ik weet et niet meer....

help?

verliefd
19 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Verdana
Verdana, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende