Gemeen

Het is zoo gemeen. Niet eerlijk. Waarom kan je niet een ding te gelijk hebben en moet met de een de ander samen hangen. Waarom, waarom heeft mijn zusje een handicap én epilepsi. En waarom ligt ze nu Alweer in het ziekenhuis. Het is gemeen. Niet eerlijk.
Ik heb er zoveel voor over om haar allen voor een dagje vrij te maken van medicijnen en epilepsie. Ik zweer je er gaat een wereld open voor haar.
Het is gewoon niet eerlijk.
Ze ligt daar op de bank en dan komt dr zo'n lange piep gehum uit en dan ziet het er zo eng uit en je ziet dat zij bang is. Je kan er net helpen. Alleen maar w88 tot die verotte ambulance voor de deur staat. O dat is niet helemaal waar, die zijn wel goed, maar maar ambulcande betekend geen leuke dingen.

Gister was zoo gezellig, uurtje of twee thuis en toen werd ik vanochtend om half negen wakker gemaakt. We gaan naar het ziekenhuis. Het gaat niet goed met je zusje. Baf.... Dat was een klap. En je kan gewoon aan iedereen hier in huis zien dat ze het niet relax vinden, maar me moeder die lijkt alles in handen te hebben. Met dr uitgestreken gezicht, maar dat is niet zo. Zometeen stort ze weer in. verward Het ging net zo goed afgelopen weken. Had weer het gevoel dat ik ook bestond.
Tis niet eerlijk. Het is gemeen. Zij heeft epilepsie en kan er gewoon nix aan doen. Ik ik ben zoo machteloos. Als een lach een mop een verhaal of whatever nou hielp. Maar haar gezicht zal de komende drie weken bang zijn. Ze zal nix doen. Als ze dat uberhaubt kan, want ze wordt vol gepompt met medicijnen. Dat is het enigste dat werkt verdovende middelen.
Er is nog een ding dat we kunnen porberen behalve medicijnen dat is een nervus vagus stimilator (weet niet of je dat zo schrijft). Het geeft prikelingen af naar je hersenen en kan daardoor de epilepsie stoppen. Maar het werkt bij 30% van de gevallen niet bij 30% een beetje en bij 30% wel maar met medicijnen en 10% zijn van alles af. HEt duurt negen maanden om zo'n ding intestellen en in die tijd kan het dr ook voor zorgen dat je hees wordt of niet goed meer kan praten, keelpijn en weet ik het. Het wordt namelijk in een zenuw bij je schouder gestopt.

Zucht I need a hug.


Heb nog niet eens iets over J verteld verward ben gister met hem gegaan op het schoolfeest. Beetje vreemd en dit is weer een verhaal apart die ik andere keer vertel vrolijk nahnah

Mijn leven lijkt net een paradox twee tegengestelde dingen naast elkaar:
Leuk-niet leuk. Feest-Ziekenhuis. en whatever. Tis niet vreemd

Knuf
25 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van faceless
faceless, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende