Geneesmiddel 4 liefde?


Als liefde je leven altijd met pijn vult wat voor zin heeft het dan? Wat moet je doen om van deze ellende af te komen? maar als je denkt dat je af bent, voel je ergere pijn.

Waarom heeft liefde geen geneesmiddel?

Mijn liefde voor hem is onbeschrijfbaar, zoveel geef ik om hem of denk ik dat maar? IK twijfel nu zelfs aan mijn eigen gevoelens. Hij kwam als een glimmende licht binnen in mijn leven en verlichte mijn leven maar waarom voel ik me nu in een donkere hoek? Hij geeft om mij, zegt hij... Hij houd van mij, zegt hij. Maar hij heeft nooit tijd voor mij... moet ik dit accepteren? Omdat ik van hem hou? Misschien moet ik niet aan zijn gevoelens twijfelen maar ook aan mijn eigen gevoelens. Wat zou het kunnen zijn? Ik ben helemaal in de war, mijn gevoelens zijn verdwaald. Ik ben op een punt in mijn leven waar ik me alleen bevind en leven zonder hem kan ik niet voorstellen. Hij bezorgt me onbewust of bewust zoveel pijn, wat moet ik toch doen? Ik wil hem niet kwijt, maar het lukt gewoon niet...

Onze liefde word alsnog als een perfecte liefde beschouwd door iedereen, zelfs word het vergelijk met de meest romantische verhalen maar ik voel alsof hij alleen maar voordoet... Hij gaat niet vreemd, hij is een lieve jongen! Waarom gebeurt dit allemaal? Wat gebeurt er dan met ons....Hij zegt dat er geen problemen zijn in onze liefde, maar waarom voel ik me dan zo? Waarom voel ik alsof hij zogenaamd van mij houd uit verplichtingen? Welke verplichtingen zijn het dan??

weet iemand raad mee?

09 nov 2004 - bewerkt op 11 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *Cutie*
*Cutie*, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende