Geslagen

Ik wil graag mijn verhaal kwijt over wat er vanacht is gebeurd.

Het was de bedoeling dat het leuk zou zijn. Het begon al bij Centraal Station.

Mijn vriend haalde me op bij het Centraal Station. Hier ging het al mis. We hadden de bus gemist. Mijn vriend geloofde me niet en daardoor moest ik van hem heel hard doorlopen en reageerde hij z'n "woede" op mij af. Hij ging boos tegen me doen en deed ook chagrijnig. Toen hij zag dat de bus al weg was, zag hij dat ik gelijk had. Toen werd hij nog chagrijniger. Uiteindelijk zijn we door zijn vader gebracht naar waar we naartoe gingen: We gingen eten bij Van Der Valk. Eenmaal daar aangekomen verliep dat gelukkig goed.

Na het etentje gingen we door naar mijn nichtje en haar vriend. Dit begon als een leuke avond, maar eindigde als een drama. We hadden wat drankjes op en voelde ons al aardig aangeschoten. We gingen rond 1 uur lopen naar de kroeg. Eenmaal in de kroeg merkte ik dat er iets met mijn vriend was en dat hij het niet naar zijn zin had. Dit vroeg ik dan ook, maar hij reageerde constant; ik vind het wel leuk en er was niks met hem aan de hand.
Uiteindelijk liep mijn nichtje naar mijn vriend toe, om te vragen of hij het leuk had. Hij antwoordde dat hij het niet naar zijn zin had, terwijl ik het wel 10 keer had gevraagd! Hier reageerde ik boos op, waardoor er een ruzie ontstond. We gingen weer terug naar het huis van mijn nichtje.

Onderweg hebben mijn vriend en ik geen woord gewisseld. Eenmaal thuis kwam het eruit: er kwam geschreeuw. Omdat we al aardig wat gedronken hadden, ging de ruzie erg ver. Ik werd zo boos, dat ik hem een klap in zijn gezicht heb gegeven en vervolgens zei ik: "zo, weet je ook is hoe het voelt om geslagen te worden". Omdat ik hem sloeg, sloeg hij me keihard terug tegen mijn arm.

Wat moet ik hier nou mee? Ik wil geen vriend die me slaat. Ik heb spijt dat ik hem heb geslagen, maar waarom slaat hij mij dan ook? Verdien ik dat? Ik begrijp hem gewoon niet...
27 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mirrorface
mirrorface, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende