gesprek

Gisteren een gesprek gehad met mijn mentrix van meer dan een uur. Over dat ik me werk niet of voor een deel maar doe. Kwam eigenlijk vrij weinig uit. Ja dat ik alles wat mij afleidt, weg of uit moet zetten wanneer ik ga leren. Maar zij zegt ook van ja als ik jou in een lege kamer neer zal zetten om te werken dan wordt je wel af geleidt door jezelf. Maar nu gaat zij dus iedere twee week mijn werk controleren, of ik bij ben enzo en ik moet alles gaan plannen bah! bah!

Verder was het opzich wel een gezellie gesprek, best wel vaag. Maar goed. Eigenlijk wilde ik iets heel anders met haar bespreken. Maar goed, misschien heb ik dat lef wel een andere keer.

Ben zo moe, en heb echt geen flauw idee waar het van komt. Het liefst zou ik nu in bed willen duiken en gaan slapen, maar dan weet ik wel dat ik mijn huiswerk niet af heb en daar voel ik nu helemaal niks voor. Dan krijg ik wel zo ontzettend veel commentaar, nou ja dat denk ik.

En ik mag weer roeien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cool!erg vrolijkvrolijkvrolijkerg vrolijkcool!cool!erg vrolijkvrolijkerg vrolijkcool!nahnahnahnah

Ben daar helemaal gelukkig mee. Ga morgen ook met Lianne roeien. Even kijken hoe het gaat en hoe mijn knie zich houdt. En vrijdag avond ga ik winkelen dat is ook best leuk nou nee dat is GEWELDIG.

heb wel weer genoeg getypt.

liefs
05 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende