Gevoel

Ik voel me verraden, belazerd, bedrogen.
Zo iets.
Mijn ex weet dat ik veel waarde aan eerlijkheid en vertrouwen hecht. En toch belazerd hij mij, dat is toch niet te geloven?
En ja dat gaat weer over dat afspreken, een paar weken geleden heeft hij het beloofd, om in de kerstvakantie iets leuks te gaan doen, vandaag dus(dat stond niet vast maar t kwam er wel op neer)
Hij wilde op de 1 of andere manier niet meer, met hem valt dus geen afspraak te maken, terwel hij weet hoe belangrijk het voor mij is.
Hij heeft sorry gezegt, nou aangezien zijn beloftes ook niks betekenen vraag ik me af of het woord sorry in zijn ogen wel iets betekent.

Ik voel me zo klote erbij, ik voelde me zo happy, t leek me ook echt een goed idee om iniedergeval vrienden te worden met mn ex, gewoon een dagje iets leuks doen, ik voelde me goed dus dat was gegarandeerd gelukt. Maar hij moet het weer verpesten, hij heeft t nou voorgoed verpest. Ik geloof hem niet meer, en ik kan hem niet meer vertrouwen en dat voelt echt heel kut.

Hij weet hoe moeilijk ik mensen vertrouw, en toch maakt hij er misbruik van... dat vind ik zo ongeloofelijk erg.

Sorry lost in zijn geval niks op, want ik weet niet of hij het meent of niet, hij zegt dingen blijkbaar gewoon, dan vraag ik me af of hij ''ik hou van jou'' wel meende toen hij dat zei.

De enige reden dat onze vriendschap kon redden was vandaag afspreken(duh ik had niks gepland omdat ik naar hem toe, of iniedergeval daar in de buurt zou gaan) mn dag is dus ook nog eens verpest, en aangezien ik de kans klein acht dat hij hier straks op de stoepstaat, is vriendschap ONMOGELIJK

Status: Moe, en voor het eerst in een paar weken ongeloofelijk klote,
ik ga maar ff bijslapen denk ik want heb niet zo geweldig geslapen.
05 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Flashy
Flashy, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende