gezellig


het was gister echt een lekker dagje! had natuurlijk weer school- ik was na 3 dagen ziekjus weer naar school gegaan- en drie uur klaver! klaver:

mijn 0zo lieve en leuke mentortje lief! niet dus!!!!!!!!!!!!!!

ik had het eerste uur nederlands maar omdat ik naar de huisarts ging had ik maar 5 minuuten nederlands erg vrolijkvrolijkerg vrolijk JESSSS! en daarn viel geschiedenis uit, we hadden en heel aardig vroutje als inval uur! daarna natuurlijk 3 uur klaver iet minder erg vrolijk maar ja.............. bij het derde uur klaver had ik een briefje voor laurens geschreven met:

ik vind je heel leuk Xx v

hij wist dat het van mij kwam maar hij deed net alsof ik niks geschreven had! dat was wel kut! nou ik had met hannah afgesproken bij school dus toen hebben we elkaar ff gezien en weer bij geklets was echt heel gezelli! om vier uur kwam katy! we zijn naar nurbit geweest!!!! hahahah het was echt zooo grappig kate ik warewn zooo hard aan het lachen dat er mensen waren die vroegen of we ietrs stiller wilden zijn! nou we keken elkaar aan en moesten nog harder lachen!erg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkknipoog
24 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vanielle
vanielle, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende