gisteren

... werkte het internet niet, daarom dat ik er niets heb opgezet
er was ook niet zoveel te vertellen
behalve de normale dingen
mijn schooldag :
-latijn, test, da ging wel, had er dan ook anderhalf uur aan een stuk voor geleerd !
-grieks, ongeziene tekst, fieuw, die heeft geen woordjes gevraagd, ik moet ze beter leren, ik moet de vorige reeks tegen maandag herhalen en dan gaat hij die vragen (moet je me toch eens uitleggen hoe dat kan als wij maandag geen grieks hebben ?)
-nederlands, verhalen, ik had gewoon iets neergekribbeld en anderen moesten commentaar geven, slecht commentaar in dit geval, van matthias G en jeroen A, naam is voorspelbaar en er gebeurd weinig (ja natuurlijk ! lees eens de eerste pagina van een boek, hoeveel gebeurd er daar dan eigenlijk in ?!)
-frans, studie ! een taak maar ik was mijn schrift natuurlijk ergens vergeten ... (maar waar eigenlijk ?), dus heb ik maar zitten tekenen, een vogel overgetekend uit een boek, lauranne vond het kei mooi, en als zij dat zegt, dan is het ook zo OK!
-wiskunde, supersaaaaaaie grafische vergelijkingen (grafisch : op een grafiek, dus met lijntjes werken) en het dan nog is algebraïsch oplossen, ze zeggen da ik een lievelingetje ben van dewit (hij heeft er wel wat) en nu ben ik nog zo slim geweest om het juiste antwoord te geven ! in een recordtijd volgens hem, hij had da ni verwacht da iemand da zo snel ... en blablabla
-weer wiskunde, vierkantswortel van twee
-po, draak, had ik een hondekop, moest het een hondekop zijn, dan zeggen anderen dat ik die moet aanpassen en wanneer ze horen dat het juis was : oei, dan was da dus toch juist ! en lachen natuurlijk
10 nov 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Confusion
Confusion, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende