godsammelievhebbe

jezus christus wat krijg ik een kut hekel aan school, nou krijgen ik heb het al. Dr is niemand die zn werk doet in mijn groep behalve ik, de helft spijbelt (ok ik ook afentoe) en ik wordt er pis link op! gister hadden we spreekbeurten.. (ik ben 20 en heb een spreekbeurtverward) maar goed, uit elke traject groepje werd er 1 gekozen maar van mijn traject groepje was ik de enige die het had dus besloot ik niet naar de les te gaan omdat hun dan onder hun werk uit komen. nou moeten we allemaal en ik ben er blij om.
mn kindje had een prik gehad dinsdag. ze was hysterish de hel dag.. de enige bij wie ze wilde was: igor... hoe verzin je dat toch.... Wat hij doet mag joost weten maar alle baby's zijn altijd super dol op m.. wat ben ik toch blij met zo'n lief broertje..

Ik kwam die creep van de irish pub tegen.. hij zat bij mij in de bus woensdag. enge gozer... hij wilde met me praten maar gelukkig kwam net irchard binnen (ligt gehandicapt maar best gezelig) dus toen durfde hij niet met me te gaan praten.. ik was blij toen ik de bus weer uitkon.. enge man..

hmmm morgen uit eten.. pizzaria met me ex.. (waarom ik dat doe weet ik neit) en volgende maand uit en 11 november MORTIIS!!!! ohw daar heb ik echt zo'n zin in, Rob gaat (nee niet die uit de kool) patrick, igor, sam, denis, fiona, chris, ikke... gek eigenlijk dat er nog steeds kaartjes te koop zijn
..................
doei!
ik ga nu weer verder met mn les... want daar zit ik nu.. nederlands, portfoliotoets...
14 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sterretjes
sterretjes, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende