godvertyfeskankergedoe

Echt, alles gaat mis. Ik zie de grond onder mn voeten wegzakken en ik kan niks doen. Laat maar allemaal, het is zo hopeloos. Nu zie ik echt geen oplossing meer.




Is iemand hier briljant en ook heel rijk?

Ik wist dat mijn Georgische prins schulden had, maar een paar duizend heeft hij geleend bij niet zo gure types. Het is in dat land wel legaal en gaat gepaard met een contract, maar nog steeds niet pluis. Het geleende geld is niet op tijd terug betaald en nu.... Mijn hemel ik kan het niet eens typen.

Maandag hoort hij meer.



gvd, ik kan het echt niet uitspreken



4 maanden heb ik er naartoe geleefd om hem te zien. Nog 10 nachtjes slapen en het zou zo ver zijn! En nu kan ik tussen de 5 en 12 jaar wachten. Echt jongens, ik zie het allemaal niet meer zitten. Deze 4 maanden waren een hel. Hoe kan ik leven met mijn geliefde in een van de mens onvriendelijkste gevangenissen van de wereld. Voor jaren. Voor een stomme geldboete van

NOG GEEEN 3000 EURO GODVERDOMMMME. Ik heb het geld neit. Echt niet. Anders had ik geen seconde getwijfeld. Hoe kan iemand nou voor zo'n kutbedrag (oke, het is niet niks maar toch) jaren de bak indraaien?

Ik weet het niet meer...
03 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van itsmeagain
itsmeagain, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende