Goede zin


Vannacht weer goed geslapen. Ik voel me ook beter nadat ik gisterenavond mijn ‘gedicht’ heb geschreven. Natuurlijk doet het pijn om te constateren dat de liefde waarop ik hoopte niet bewaarheid gaat worden. Aan de andere kant maak ik mezelf misschien nu minder gek.

Mijn ochtend gaat weer lekker. Er zit alleen een bijlage bij de krant waar ik in begin te lezen waardoor ik een beetje in tijdnood kom.

Ze staat al te wachten bij de bushalte als ik aan kom rijden. Het gesprek wil vanochtend niet zo vlotten, er vallen veel stiltes. We hebben het er over dat zij zich niet zo lekker in haar vel voelt zitten bij deze werkgever. Ik zeg dat ik dat al aan haar gemerkt had sinds ze terug is vakantie. Gelukkig voor haar werkt ze bij ons via het uitzendbureau. Zodra er dus iets beters voorbij komt is ze weg….

Het werk gaat voorspoedig, de dag schiet lekker op. Ik ben zo’n beetje de hele ochtend bezig met het uitzoeken van problemen en de middag met het apparaat configureren dat dinsdag is afgeleverd. Verder maak ik nog een paar collega’s blij; voor de een richt ik een privé e-mail account in, voor de ander brand ik een CD met een liedje.

Om tien over vijf uur vertrekken we, ze heeft blijkbaar goede zin want ze begint gelijk te praten. Straks gaat ze de binnenstad in om een cadeau te kopen voor een vriendin, die is namelijk maandag jarig. Verder praten we nog wat over vakantie landen en het eten daar.

Ik eet vandaag een stukje gebraden gehakt met brood. Omdat het een beetje flauw is gooi ik er wat ketchup doorheen. Als toetje pak ik een schaaltje yoghurt met suiker. Ongeveer een uur na het eten en het uit laten van de hond, ga ik een klein uurtje fietsen.

4 september 2003

04 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Betweter
Betweter, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende