Goodiebag

Aan het einde van het televisieprogramma Linda's Zomerweek wordt altijd onthuld wat er in de goodiebag zit. De gasten leggen dan uit waarom ze daarvoor gekozen hebben. Volgens mij zaten in de eerste seizoenen er meer producten in, tegenwoordig mogen gasten er twee items instoppen.

Wat zou ik er zelf instoppen vroeg ik mij laatst af. Als je vier producten in zo'n tas mag stoppen. Wikken en wegen. Uiteindelijk werd het dit lijstje:

* Een flesje poriënverfijnde serum uit de Sebo Vegetal-lijn van Yves Rocher. Heerlijk spul, werkt erg goed, ruikt heerlijk en is heel betaalbaar ! En eventueel uit te breiden met de reinigingsgel, peeling, masker en creme.

* De film 21 Grams uit 2003 met Sean Penn, Benicio Del Toro en Naomi Watts. Misschien had men verwacht dat ik voor mijn lievelingsfilm zou gaan, The Shawshank Redemption, maar ik denk dat de meeste mensen deze al gezien hebben. De eerste twintig minuten van 21 Grams zijn verwarrend. Daar moet je echt even doorheen. Om er daarna achter te komen wat voor pareltje dit is.

* Toblerone chocolade, de melk variant. Zo goddelijk ! Lang geleden gehad en de smaak is mij altijd bijgebleven. Je mag me er voor wakker maken, haha.

* Een potje nagellak van OPI, naar mijn mening de beste nagellak op aarde. Ik zou kiezen voor een nude-achtige kleur, maar niet voor Hopelessly in Love. Dat is namelijk míjn kleur :-)

Als jij vier producten (dat kan van alles zijn) mag kiezen, waar kies je dan voor ?

(20 minuten hometrainer, wandeling met hond)
Ontbijt: brinta met scheutje melk en banaan
Twee mokken kersenthee
(wandeling met hond)
Lunch: glas karnemelk bosvruchten, twee maisbollen met wat boter en gekookt ei
(fietsen, lopen en tillen)
Twee glazen water, volkoren cracker met kaas
Avondeten: pizza met champignons, paprika, ui, tomatensaus, ham, basilicum en oregano, glas water
Mok meloenthee, glas water
31 aug 2017 - bewerkt op 01 sep 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Groningse
Groningse, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende