heb laarzen

heb vanmiddag laarzen gekocht heel normale zwarte, daar niet van maa rhet zijn mijn eerste paar laarzen dat is er zo bijzonder aan. ik boycot ze nog steeds maar voor dit paar maak ik een uitzondering goed??

vanmiddag heeft mijn papa de coordinator van school opgebeld omdat ik twee keer dubbel sta ingeroosterd. en die was ern nog blij mee ook en ze gaat nu naar een oplossing zoeken. gelukkig want ik mis echt zo aso veel daar word ik niet blijer op. maar goed. eigenlijk weet ik verder niks te zeiken. maar goed oja had weer een discussie met mijn mentrix zoals normaal

wij hebben op school een registratie systeem voor studieuren in h5 moet je er twee maken en dan moet je je registeren heel dom maar goed en ik heb als ik tussenuren heb er 2 en een pauze dus dat is lang en dan ga ik naar huis en dan ga ik thuis aan het werk voor school omdat ik daar meer doe en dat vindt zij niet goed omdat ik moet proberen om op school te werken enzo. heel vaag. ze was er in elk geval niet happy mee. maar ze zou er maandag op terug komen.
05 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende