Helemaal Happy!

Misschien ben ik aangenomenerg vrolijk Eindelijk werkerg vrolijk
Het is wel bij de gamma, maar zo erg is dat nietnahnah
Ze moeten nog een formulier krijgen van iemand die hogerop zit en als ze die krijgen moet ik nog een keer terug komen op te ondertekenen en dan gaat hij me inplannen en dan heb ik werkerg vrolijk Hahaaerg vrolijk
Helemaal Happy ben ik nuOK!

En ja...ik ben nog steeds verliefd op hem...omg, als ik wordt aangenomen dan ben ik collega's met hem!

Ooh, ik was me toch een potje zenuwachtig in de bus naar de Gamma toe! Echt niet normaal! (Zenuwachtig voor dat sollicitatiegesprek).

En je weet echt niet wat er nog meer gebeurde!
Nadat ik dus bij de gamma geweest ben moest ik eigenlijk oversteken om de bus terug te nemen, maar ik was vergeten dat ik die aan de overkant moest hebben, dus had ik die ene genomen waar ik uit kwam. Toen MOEST ik op een gegeven moment ergens uitstappen (dat moest iedereen). Dus ik had mijn modere gebeld wat ik moest doen...ik moest dus lijn 5 nemen... Ik nam dus lijn 5...naar G. (is een dorp/stad, zeg de naam niet). Ik dacht...ik heb de goeie bus, die komt lang B. Waar ik dus heen moest.
Nee, die ging rechtstreeks naar G.! Dus ik zeggen tegen de chauffeur en van hem mocht ik blijven zitten..En later kwam die uit op B.... Echt waar! Ik ben zooooo blond vandaag!
Ik kan mezelf wel voor mijn kop rammen! (sorry...)

15 jul 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Zappi
Zappi, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende