Heppie daj

Waah, mijn kamer is eindelijk klaar. Hij is alleen wel errug wit, (of is het een zij?nahnah) maar ik moet nog paar dingetjes ophangen enzo dus dan wordt het er vanzelf wel gezellig ondanks de iet wat wit uitgevallen kleurvrolijk

Gisteravond met mn vriend (ja, het is weer goed, gelukkigverliefderg vrolijk) en zijn ouders mee geweest uit eten, was erg gezellig! Alleen tsja als je al een hele tijd met je vriend gaat en alles.. dan kun je niet anders dan verwachten dat er een keer naar je vader gevraagd wordt. Dus tsja, ik kon er niet meer onderuit en moest toch een keer gaan vertellen dat mijn pa opgenomen is. Het was wel even slikken maar volgens mij hebben ze het goed opgenomen (I hope so!!).
Daarna nog 2 en een half uur wezen wandelen met mn vriend. En over van alles en nog wat gepraat enzo.. Hij is dan wel ouder dan ik maar houd zich nog niet bezig met de dingen waar ik mij mee bezig hou, en dat is soms echt wel lastig. Maar volgens mij komen we steeds meer op 1 lijn.

Waah ik heb echt kut geslapen vannacht gaap! Sliep bij mijn broertje op zijn kamer omdat de verflucht nog niet uit mijn kamer was getrokken. En zijn bed kraaaaakt!!! Niet normaal. Dus iedere keer dat hij zich om draaide lag ik weer wakker. Maar goed, kan ook gebeuren natuurlijk.

Vandaag moet ik nog gaan boren en mijn kamer af stoffen enzo, maar dat is zo gebeurd. En dan krijg ik eindelijk een dvd-speler van mn mavrolijk Jippiej! mocht eens tijd worden. Ik ben verslaafd aan dvd's heb er hier nu 243 liggen en allemaal al gekeken. MAar ik keek ze dus op de ps2 en dat vonden mijn broertjes niet zo leuk. (zijn echte game-freaks) Dus werd het eens tijd voor een dvd-speler dan kunnen hun door blijven gamen bah!...

Ga zo naar de stad met mn broertje dus moet me even gaan douchen en aankleden..

Liefs,,
16 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van simpel*ik
simpel*ik, vrouw, 19 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende