Het werkt

En natuurlijk is het waar dat als je begint met een dagboek je er weer aan verslaafd bent. Vandaag had ik nog lekker een dagje vrij, ik had gepland om te gaan sporten maar heb in mijn wazigheid de wekker uitgedaan en lekker doorgeslapen tot elf uur.gaap! Toen een heerlijk ontbijtje en een berg was weg gevouwen. Het was wel erg stil in huis ondanks de katten, mijn vriend was na drie weken vakantie weer gaan werken en dan voel je weer hoe je iemand kan missen, en ondanks dat dat op dat moment niet zo lekker voelt realiseer je wel dat je echt 1 van de gelukkige bent die zo'n band heeft met iemand dat ondanks dat we drie en een half jaar samen zijn we nog steeds erg verliefd zijn en voor ons gevoel echt een soul mate hebben gevonden.verliefd
Ik had om half twee een afspraak met een vriendin die tevens nagelstyliste is dus ik heb weer een nieuwe creatie, dit keer met drie kleuren blauw ook wel weer erg leuk.
Verder ben ik erg druk in mijn hoofd met het optreden dat ik in september heb met de band waar ik in speel, je maakt je echt om van alles druk, ik hoop dat ik omdat ik er nu zo druk mee ben het dan een beetje los kan laten en gewoon lol kan hebbennahnah.
Ik ga zo lekker kokkerellen, een of ander chinees recept voor de wok altijd lekker.

mood: beetje gespannen
muziek: Korn
08 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sos
sos, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende