Het zal ook wel

Ja hoor, het is weer zo ver. Na uren oefenen en eindelijk denken dat ik het snapte heb ik het weer geflikt. Een dikke 3.4 voor wiskunde. Nu sta ik een 4.1. Dit is erg laag, maar het is niet dat ik er niks van snap! Het is gewoon dat door alle stress ik niet meer helder kan nadenken en dan verschrikkelijk domme fouten ga maken of blackouts krijg. Vreselijk, en het moet allemaal zo snel. Een drie kwartier en alle haast een wiskunde proefwerk maken, dat kan toch niet?! Mijn ouders willen met de lerares praten, die me niet eens een herkansing heeft aangeboden terwijl ze dat bij anderen normaal wel doet. Haat ze me ofzo? Het zal ook wel.
Verder sta ik onvoldoende voor geschiedenis en aardrijkskunde. Ik wilde daar extra projecten voor vragen, dus heb ik ze gemaild. Geschiedenis zei dat hij zou doen wat hij kon maar dat het dan wel een zwaar project zou worden en hij heeft liever dat ik nu juist meer tijd besteed aan leren omdat de proefwerkweek eraan komt. Hartsikke netjes uitgelegd en ik snap hem helemaal. Maar de mail die aardrijkskunde terugstuurde? Ik wist niet dat iemand zo veel onbegrip zou kunnen tonen, zelfs van hem niet. Wat een klootzak.
Voor de rest zijn de cijfers gestegen, daar ben ik heel blij om!
Ik heb ak bijna opgehaald en dan ben ik een bespreekgeval, hopelijk geven ze me het voordeel en zeker nu omdat dit een enorm fijne klas is en ik anders de 2e klas over moet doen. Geen idee wat de kansen zijn, dus het word afwachten en hopen.

Verder ga ik dit weekend lekker shoppen voor een nieuwe bikini, ik heb er echt zin een. Het liefst roze of een met bloemen, een kleurtje mag. Ik fiets dan naar Eindhoven (woon in Helmond dus ben je in 40 minuten in eindhoven) dus als iemand nog een leuk winkeltje kent in Eindhoven met veeeeel badkleding, laat het me dan maar weten!

Ik ben goed bezig met mijn dieet, al bijna 2 weken lang alleen maar gezond gegeten en gedronken, en net 1,5 uur aan work-outs achter de rug. Helemaal moe en bezweet, maar het is me gelukt en ik ben er trots op. Als ik op deze manier doorzet kom ik al in de buurt van mijn lichaam hoe ik dat wil; gezond, slank en een beetje gespierd.
Ik begin al wat te merken van vooral mijn buik, die lijkt in ieder geval al een stuk platter. Ik doe nu extra veel armoefeningen zodat ik ook mooie slanke armen krijg.
Oh ik kan niet wachten tot de zomer!
Al is het nog even afwachten of ik overga of niet.

Ik ben super uitgeput van alle workouts en heb net wat thee gedronken. Dus weltrusten allemaal!

Liefs MD verslaafde Cutiedark
05 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cutiedark
Cutiedark, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende