horoscoop

Het teken Schorpioen valt onder de watertekens en is eigenlijk één van de gevoeligste tekens. Gevoeligheid maakt kwetsbaar en kwetsbaarheid maakt wantrouwig. Een Schorpioen heeft daarom al jong geleerd om een grote muur om zijn gevoel te zetten en eerst de kat uit de boom te kijken. Als de Schropioen enige zekerheid en vertrouwen bespeurd, dan wordt de deur op een kiertje gezet. Als het je ooit lukt om binnen te komen, dan is het voor eeuwig!
Een Schorpioen vergeet niet makkelijk iets wat je hem hebt aangedaan. Maar als je iets goeds voor hem doet, krijg je dat dan ook dubbel terug, soms wanneer je dat allang bent vergeten. Een liefdevol gebaar vergeten ze nooit. Er wordt ook wel gezegd dat Schorpioenen je beste vrienden of ergste vijanden zijn.
Doordat ze wantrouwig zijn, kijken ze scherp. Ze hebben dan ook vaak een sterk ontwikkeld psychologisch inzicht. Een Schorpioen is een alles-of-niets-mens. Hij zal altijd de dingen met het gevoel doen en nooit half afgemaakt. Een Schorpioen mag je of mag je niet. Helaas wordt die mening volgens een eigen gevoelsmatige waarneming gevormd en heeft logica daar vaak niets mee te maken. Het is dus zo goed als onmogelijk om een Schorpioen van mening te doen veranderen.
Omdat ze zo diep in emoties op gaan en het liefst eerst alles tot op de bodem uitpluizen, zijn ze perfect in staat om tot de kern van een probleem te komen. Pas als die gevonden is, wordt het geheel losgelaten, anders niet.
Schorpioenen houden dus vooral emoties vast en hebben een sterk emotioneel geheugen. Bovendien hebben ze een ijzeren geduld en zijn het vechters. Ze geven niet makkelijk op. Een Schorpioen heeft wel mededogen met mensen die oprecht verdriet hebben of pijn lijden, maar hij heeft een hekel aan zwakte.
Voor hun kinderen hebben ze alles over, maar ze houden uit veiligheid graag de touwtjes in eigen handen. Bovendien accepteren ze geen oneerlijkheid.
Als partner zijn ze vaak jaloers en bezitterig, maar ook trouw en zeer vasthoudend. Ze kunnen fel en hartstochtelijk zijn, maar ook integer en mystiek. Hoe uw relatie met een Schorpioen is, hangt natuurlijk ook van u af, maar 1 ding is duidelijk: het is altijd alles of niets.
22 dec 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jooz3000
jooz3000, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende