I do like you.. <3

Wapserfeest 20 augustus 2011..

Oke, ja ik was dronken. Ik had TE VEEL op. Ik weet kleine delen van de avond niet, als een waas voor mijn ogen. Maar wat ik deed was oprecht, maar het maakte me ook in de war... Hij heeft in jaren (voor zover iedereen (waaronder zijn schoonzus) weet) geen enkel meisje gezoend, maar waarom mij wel?


Ik kan me niet herinneren dat ik ooit op MyDiary over hem geschreven heb. Misschien omdat ik niet graag openlijk zeg dat ik de broer van mijn 'ex' leuk vind. Ik bedoel, mensen gaan dan al snel denken dat je het alleen doet vanwege die ex, om hem terug te krijgen. En dat je gewoon van broer naar broer gaat als een of andere slet. Maar vriendinnen weten het wel. Die hebben maanden lang gezwijmel van mij over hem aan moeten horen haha.

Het was dus feest in een dorpje vlak bij waar ik woon. Elk jaar komt er dan zo'n tent met vele artiesten en het duurt van donderdag tot en met zondag in de 3e week van augustus (alleen vrijdag en zaterdag zijn er artiesten enzo hoor). Natuurlijk kan ik zo'n feest niet voorbij laten gaan en ging ik met een paar vriendinnen heen. Hij was er ook.. De jongen die ik een tijd leuk vond (ja ik vind hem leuk, de hele tijd al, maar ik heb het op een gegeven moment opgegeven, omdat hij toch niet naar me keek.. dacht ik). De broer van mijn 'ex' (die kerel die me zoveel pijn bezorgd heeft ookal had ik maar een maand met hem, ja die 'ex'knipoog.


Ik had drank op, hij ook. Ik had de hele avond al lol met iedereen, maar ik ging niet specifiek met één persoon dansen. Met hem wel. Ik ging met hem dansen. Eerst gewoon en toen pakte hij mijn hand vast en ging het over in een soort stijl dans ofzo (het MOET er stom uitgezien hebben aangezien we beiden niet zo super kunnen dansen, maar het gaat om het idee hèknipoog.
Ik weet niet eens meer hoe het precies gebeurde, maar van het een op het andere moment stonden we te zoenen!! Ik stond te zoenen met de jongen die ik een hele tijd leuk vond, die jongen met de ongelofelijke schattige lach, die oudere broer van mijn 'ex'. Hij keek me aan met een ontzettend lieve lach en we zoenden weer. Het was een lach vol warmte die mij deed smelten.

Op dat moment zelf dacht ik niet echt na dat mijn ex er natuurlijk ook was en hoe het in zijn ogen er uit zou hebben gezien dat zijn ex stond te zoenen met zijn broer. Daar dacht ik pas de volgende dag over na. Toen ik wakker werd was namelijk het eerste wat door me heen ging die zoen, die lach en hoe oneerlijk ik dit vond tegenover mijn 'ex'. Hij was dan misschien wel de gene die het had uitgemaakt en mij pijn had gedaan, maar zoenen met een broer van je ex lijkt zo op een wraak of jaloers maak actie, dat ik van mezelf walgde op dat moment en het me veel kon schelen wat mijn 'ex' dacht. De broers konden wel ruzie krijgen ofzo en ik hoorde van een vriend van mij dat die 'ex' het niet zo leuk vond dat het gebeurt was.

Gelukkig vertelde de jongen waar ik mee gezoend had, dat ze geen ruzie hadden en hij dacht dat het het beste was om het te vergeten. Hij DACHT dat dat het beste was... En toen ik hem vroeg (allemaal via berichten op hyves aangezien ik geen nummer of wat dan ook van hem heb) waarom hij me zoende zei hij: "ik denk dat er te veel alcohol in het spel is geweest"... Hij DACHT alweer wat. Nu kan ik het misschien wel verkeerd opvatten, maar als je zeker weet dat het alcohol was dan zet je er toch niet "ik denk" voor. Ik had het bericht beantwoord met: "Ja ik denk ook dat het de drank was, maar op zich kan je drank niet alleen de schuld geven. Meestal zit er wel iets anders achter en dat kan van alles wezen." Helaas heeft hij hier niet op geantwoord.

Een week na die zoen (op 28 augustus) zag ik hem weer toen ik voetbal ging kijken. We kwamen elkaar tegemoet lopen. Toen hij me zag kwam er die schattige lach op zijn gezicht en zei hij vrolijk hoi tegen mij! Natuurlijk zei ik met een lach hoi terug, maar helaas bleef het de rest van de wedstrijd bij kijken. Ik betrapte hem er zelfs een paar keer op dat hij naar mij keek en daarna ineens de andere kant op keek als ik weer keek.

Verder heb ik geen contact meer met hem gehad. Hij is erg verlegen weet ik en ik zie hem er niet zo voor aan om contact op te nemen met mij. Ook omdat ik sterk het gevoel kreeg dat hij dacht dat ik hem alleen voor de fun had gezoend. Gewoon omdat ik er zin in had, of om mijn 'ex' jaloers te maken. Maar dat was echt niet zo! En ik moest het hem duidelijk maken, maar zelf ben ik ook een held op sokken, dus zelf contact op nemen durfde ik echt niet.
Tot gisteren om half 5, vlak voor ik naar mijn werk moest. Ik had ineens het sterke gevoel dat ik het hem moest vertellen! Hij moest gewoon weten dat ik het niet voor de fun ofzo deed.

Hee ..... ,

Ik weet dat je zei dat je dacht dat het beste wat we konden doen was om het te vergeten…
Nou, het gaat nog steeds door mijn hoofd heen en niet omdat ik het niet leuk vond. Ik hoop dat je niet denkt dat ik je zomaar voor de lol heb gezoend, want dat is echt niet zo. Ik vind je namelijk best wel een leuke jongen…


En nu moet ik maken dat ik naar mijn werk ga, want ik komt zo nog te laat haha nahnah .

xx


Dat is wat ik naar hem gestuurd heb... Na ik het verzend knopje had ingedrukt voelde ik me ineens zo zenuwachtig! Wat zou hij reageren? Zou hij wel eens iets terug sturen, of zou hij het alleen lezen en dan denken: "laat me met rust." Ik was, en ben nu nog steeds, zo bang voor zijn reactie! Ik heb nu nog steeds niks van hem terug. Hij komt namelijk niet zo vaak op hyves.

Ik vraag me af hoe hij zal reageren op dit bericht. Ik vind wachten echt zo verschrikkelijk, vooral als het om dit soort dingen gaat. En ik ben zo bang dat hij me afwijst...



18 sep 2011 - bewerkt op 18 sep 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LameNess
LameNess, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende