ik wil niet meer..

ik kan het niet meer..
ik wil zo graag me helemaal af kunnen sluiten van al het snijden, maar het kan gewoon niet, ik heb zo'n onwijze drang tot snijden of iets anders.. maar ik mag het niet, ze denken dat ze met het zeggen van: 'je moet nu stoppen' dat alles ook echt stopt.. ik heb zin om leuke dingen te doen, te lachen, of lekker de hele dag janken..
gewoon doen waar ik zin in heb zonder dat anderen lopen te zeuren.
ik kan er gewoon niet meer tegen..

ik loop met zoveel gedachten in mn hoofd, stemmen die tegen me zeggen dat ik dood moet, dat ik niet op deze wereld hoor en dat iedereen me haat, en dan hoor ik gewoon nog precies hetzelfde van de mensen om me heen..
ik begin mezelf nu echt zo sterk te haten, het liefst zou ik er vanavond nog een eind aan maken.. niet dat ik het doe.. maar ik zou het zo graag willen.. kan er niemand mij leven eerder van me wegnemen ofzo?

en ja, iedereen zegt tegen me dat ik moet praten, veel praten, maar ik kan het niet, ik denk zoveel dingen en ik kan het gewoon allemaal niet zeggen, het blijft in mn hoofd hangen en het vreet aan me..

ik weet nu ook niet meer wat ik moet zeggen, er spookt vanalles door mn hoofd, maar ik kan het gewoon niet..ik wil het echt ergens kwijt maar het lukt me gewoon niet meer... waarom is mijn leven zo moeilijk??? ik wil zo graag met iemand praten, en ik kan het gewoon niet...

ik wil niet meer...

mris
07 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van just_me
just_me, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende