introduce... Cheryl..

hallo allemaal,


Mijn naam is Cheryl, ben 20 jaar en woon in rotterdam. Ik heb al 15 maanden een lieve vriend en zit in het laatste jaar van mijn opleiding.
Via vrienden ben ik hier bij mydiary gekomen en het lijkt me erg leuk jullie wekelijks ofzo op de hoogte te houden van mijn leventje.


Ik ben net weer met school en stage begonnen, helaas zit ik deze week thuis met een gebroken sleutelbeen ( dat krijg je als je niet goed op het paard zit).
Nou mijn hobby's zijn dus niet paardrijden (dit was een enig uitstapje van mijn moeder ).
Wel dansen, zingen, filmpjes kijken en stappen.
Ik sport ook 2 keer per week. Samen met 2 vriendinnen Jeanne en Lieke.
Dit zijn echt mijn sportmatties en Jeanne is ook 1 van mijn beste vriendinnen. Daarnaast heb ik nog een beste vriendin Katja.


Daarnaast ben ik dus al 15 maanden samen met mijn schatje Dilano... Alles gaat op dity moment super. We hebben erg vaak ruzie, omdat we allebei nogal vurig zijn haha...

Verder woon ik op mezelf heb ik nog een broer en een zus.. Fedja en Nicole (nicky). Nicky is echt de lieveling van mn ouders..
Een beschrijving van mijn moeder? pfff.... bemoeial..vermoeiend en op zn tijd erg irritant.
Mijn moeder en haar man wonen in Bergschehoek waar ik ook ben op gegroeid..Deels dan, want mijn vader woont in hartje centrum. Fedja woont samen met zijn vriendin Dana en Nicky woont nog thuis. Fedja is mijn 24 jarige broer en nicky is onze 22 jariige zus.. Ja ja ik ben de jongste./


Na dit jaar ben ik als het goed is gediplomeerd sociaal medewerker en wil dan gaan werken en deeltijd hbo doen. maar dat duurt nog wel even..
ook wil ik begin 2007 gaan samenwonen met mijn schat Dilano...


Nou dit was het dan best spannend zo'n eerste breifje haha...

Hoop dat iemand dit leest en tot horens/schrijvens or whatever!!


Bye bye vrolijk erg vrolijk



o ja en een pootje van mijn hondjes Juma en Riddle..
07 sep 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rachel
rachel, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende