It´s me!

Hello it´s me!

tja en dan wilde ik nu eigenlijk op deze regel iets over me zelf vertellen maar ik weet mn god niet wat ik hier in hemelasnaam moet neerzette, en gek genoeg zit ik ook de vreemdste muziek allertijden te luisteren op het moment! Andre HAzes! hmmm kan mooi zijn maar dit nummer is het gewoon niet voor mij.

Goed ik ben dus 16 jaar bijna 17vrolijk jtj voel me echt zo´n broekie 17 wat steld dat nou in hemels naam voor??? mensen willen je dan niet eens echt serieus nemen, maar gelukkig heb ik het voordeel dak net een oud wijf lijk en dus niet wordt behanndeld als een kleuter, hoewel de leraren dat op school wle doen. Okee je weet nu dus dak op school zit en wel in vwo 5, daar ben ik uit eindelijk gestrand met heeeeeel veel om wegen wel te verstaan verward Vandaag was iedereen dus vet duf want het was weer de eerste school dag naar de vakantie, jtj went echt niet school ik ben dr gewoon ziekjes van en damn ook nog teveel leren vanavond.

Maar dat zal ook wel niet goed komen want mams wil zwemmen om de kerstkiloos weg te werken maar ze beweerd zelf dat he tis om lekker fit te zijn nahnah yeah right! en nog na de fysio zometeen omdak zonodig over een hekje in lonnden moest stappen op werkweek, gevolg dak zo´n 3 maand op krukken al loop verdrietig

Ik zal niet te veel kletsen vandaag want uit eigen ervaring wee tik dat he tniet echt uitnodigend is om zo+n lap tekst te gaan lezen!

Hoop dat jullie mn verhaaltjes een btj leuk vinden, hoor t graag keertje van jullie.

eersty ma eens ff msnen met een leuke boy verliefd

dikkke knuf °°LoVe°°
10 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van °°LoVe°°
°°LoVe°°, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende