it's time!

jaja, jullie hebben het vast al gemerkt, maar de grote dag is aangebroken..!!
ga er even voor zitten, dit kan nogal shockerend zijn..
eindelijk, hier zit ik al vanaf de eerste dag na de herfstvakantie op te wachten, weken af te tellen...nog 6 weken, nog 5 weken, goh wat duurt het nog lang. maar het wachten is voorbij en vandaag is het lang verwachte toch gebeurd: het is vakantie!!vrolijk

het is echt ongelooflijk hoe blij ik hier mee ben. er leek echt geen einde aan school te komen.
elke ochtend gruwelijk vroeg je bed uit, door wind en weer naar school fietsen, daar helemaal verwaaid aan gekomen. veel te laat natuurlijk die die pokke wind, snel naar je kluis en dan de trap op rennen en helemaal uitgeput en hijgend bij het lokaal aangekomen. en dan begint de ellende pas echt. uren lang zeurende leren, veel te lange dagen. en na schooltijd weer door de gezellig wind terug fietsen. en het erge is dat de volgende dag die klere wekker weer veel te vroeg afgaat en dan alles weer opnieuw begint.
maar die donkere dagen zijn nu even voorbij, want alles wat ook maar naar school ruikt, of me doet denken aan die martelkamer gaat onder mn bed en komt er voorlopig niet meer onderuit!!!

tegen iedereen die net zo blij is met deze vakantie als ik zeg ik: fijne vakantie, Genier ervan, want hij is zooo voorbij!!

See Ya!!
22 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ruzz
ruzz, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende