jaja...

Tjonge...
Normaal gesproken krijg ik er één per week, nu drie in een nacht.
Jammer dat ze niet echt zijn, maar het geeft wel een idee hoe de inbox van sommigen eruit ziet/uitpuilt.

Vujikolaga
Hallo. Ik ben een meisje, die is heel gelukkig met mijn leven, maar dat heeft geen echte liefde. Ik zag je profiel en je vond ik. En ik hoop dat u mij zal antwoorden. Ik zal u meer vertellen over mezelf en ik zal u mijn foto blesk_aleksandra@yahoo.com


Manuella1981
Hoi!! Hoe gaat het? Ik keek alleen maar naar je profiel en ik vond het leuk. Zij zal mijn vreugde om te zien dat je beter. Ik kan een foto niet zetten zijn profiel, vanwege hij niet wilde dat ik allerlei personen te schrijven. Ikzelf heb u gekozen en moet besloten om over te schrijven. Ik laat je my mail box : (sheveryodor@yahoo.com), zodat je me kunt schrijven. En daar heb ik meteen laten zien de foto's. Ik kijk uit naar uw antwoord. Galina.

Lovelav
Hoi! hoe gaat het? Laten we kennismaken? Je hebt een heel interessant profiel! I'll je vertellen over mij. Mij 29 jaar oud. Ik ben niet trouwde. Ik ben blonde, ik heb blauwe ogen. Goede en aantrekkelijke lichaamsbouw. Ik wil om te blijven praten met je. Ik wil niet om fotos te upload naar mijn profiel dus ik heb niet geschreven een verscheidenheid van mensen. Ikzelf heb u gekozen en heeft beslist om over te schrijven. Als uw antwoord mij, ik stuur je mijn fotos. Hier is mijn mail box : lovelav96@yahoo.com. Ik wacht op uw brief. Ziens!
18 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van freebird
freebird, man, 12 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende