JaN

Hmz, ik had m'n mond moeten houden over dat ik teleurgesteld was in Thomas en Yvonne. Want Yvonne is vandaag langsgekomen (Rik was er, en een half uurtje later kwam Yve, samen een beetje gepraat enzo). En Thomas heeft me gebeld. Dus dat zit verder wel goed.
Ik voel me vandaag heel populair (nahnah) door al die mensjes, hihi.
Ik zal ook eens iets over Jan vertellen.
Jan is een heel lief iemandje uit Beverwijk. Ik heb hem 2 jaar geleden op vakantie in Zuid-Frankrijk op Le Berard (camping). Hij was niet mijn vakantie vriendje ofzo, maar gwoon één van de mensen uit de vakantie-groep. We hebben na de vakantie contact gehouden via msn. En hebben toen ook een tijdje 'verkering' (voor hoever dat konnahnah) via msn gehad.
We hebben de laatste tijd weer heel erg goed contact. En we hebben plannen om elkaar weer eens te zien. Want de laatste keer dat we elkaar hebben gezien is een 1.5 jaar geleden, toen kwam hij een middagje naar Tilburg. Jan is zo sgattig, Hij zegt dat hij helemaal gek van mij is enzo. Kweet natuurlijk niet of ik dat wel moet geloven. Maar ik vind hem stiekem ook wel heel leuk en lief en sgattig enzo. En nou wil hij wil hierheen komen, en ik wil naar hem toe gaan. Maar het is, hij mag wel hierheen komen van zijn papa, maar mijn vader zal het er niet mee eens zijn als hij hierheen komt en wil blijven slapen. Vooral dat 'blijven slapen' gedeelte. Hij is namelijk heel erg zo van: vriendjes dat mag, kusje dat mag, zoenen dat mag, en verder mnee, en naar bed gaan is al helemaal neej!Haha... maarjah, hij gwoon bezorgd ofzow natuurlijk. Mneej, hij gewoon een vader, een oudererg vrolijk... Maar ik heb nog niet gevraagd of hij mag blijven slapen. Naja, nog niet eens gevraagd of hij mag komen. Als hij komt voor een middag kan het wel, dat hoef ik niet te vragen zeg maar. Maar het is 2 uur heen en 2 uur terug reizen met de trein. 2 uur en 12 minuten om precies te zijn, In totaal dus 4 uur en 24 minuten. En als je dan maar een dagje blijft, mja, das nogal weinig dan natuurlijk.
Maar mijn kamer is los van het huis, dus ik hij zal wel kunnen blijven slapen zonder dat mijn pa het merkt op een of andere (heeel, heeeeel erg) wazige manier... Ik bedenk wel wat.
Ik ga stoppen
dagdag, Liefz
AiksaS
05 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AiksaS
AiksaS, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende