Just have a little faith

"There's no recipe to get your self confidence back. But there are ingredients. Courage, faith and support will be everything you need."

Ik ben zo blij! Echt een lekker weekendje gehad! En net het cijfer teruggekregen van een idioom toets voor engels! een 8, wauw!
Maar dat is niet waarom ik zo blij ben, m'n vriendin heeft een 9! Ze heeft het ook zooo erg verdiend eh!
Ze offert bijna al haar vrije tijd op aan het leren van toetsen, maar vaak heeft ze na de toets toch een slecht gevoel over hoe het ging.
En als ze dan ook nog eens echt een onvoldoende haalt is dat natuurlijk op z'n zachst gezegd zwaar kut.
Maar nu had ze dus een goed cijfer, en ik werd zoo blij! Ik hoopte op dat moment stiekem dat ze nou wat meer vertrouwen zou krijgen in dr zelf, maar ik denk dat daar veel meer voor nodig is dan 1 goed cijfer.....
Maar alle kleine beetjes helpen, toch? Ik hoop dat ze nu niet denkt dat het nou TOEVALLIG 1 x goed is gegaan. Ik hoop gewoon dat ze supertrots op zichzelf is, want dat mag ze ook zijn!!!
Ik geloof erin dat ze ooit genoeg zelfvertrouwen heeft om te stoppen met zichzelf straffen. Althans k denk dat dat de reden is waarom ze het doet. Denk ik. Weet ik dus niet zeker. Maar zij mag dan wel (bijna) geen vertrouwen hebben in zichzelf, maar ik heb wel vertrouwen in haar!!! Heel veel zelfs!
OMG ik word wel erg slijmerig zeg geschokt whahaha

07 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xMyselfx
xMyselfx, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende