k& k.. en zin :P

ik zie nu koen online staan.. en niet op afwezig maar gewoon on-line..
ik weet dat hij niet zal beginne met praten tegen mij.. maar ik wil ook niet tegen hem beginne.. en eigenlijk vind ik dat hij moet beginnen omdat dei zaterdag toen ik hem zag.. mja ik had beetje het idee dat.. nou gewoon ik weet niet.. maar ik vond het niet fijn.. terwijl het die donderdag met hem wel zo fijn was.. ik mis hem weetje.. gewoon.. ineens komt het allemaal weer boven..

niet alleen omdat hij on-line staat.. maar ook omdat kris hier net was..

hij was bij ons in de friettent gekomen.. en ik was bijna klaar met werken dus hij ging met mij mee.. ik moest nog eten dus we gingen naar huis en ik eten en toen gingen we ff op mijn kamer tv kijken.. ik had me voorgenomen om niet zelf te beginnen met zoenen.. dus uiteindelijk begon hij er mee.. en daarna heb ik wel gewoon.. ook uit mezelf met hem gezoend. Mja ik moest ook denken aan koen.. hij was nml toen ook op me kamer.. en met koen zat ik ook eerst op me bank en ja daarna gingen we op bed nahnah mja met kris niet hoor, heb ook niet meer gedaan dan gezoend.. want dat is niet egt eerlijk tegenover hem..

Maar ik moet egt zeggen.. ik had wel egt zin.. snap je. en dan is het egt moeilijk om jezelf in te houden.. nahnah egt hoor..!! mja das zowiesoo veeeel te snel mja ik had gewoon zin nahnah alleen ik weet nu eigenlijk wel dat ik nix met kris wil.. gewoon hoe hij doet enzo.. egt een lieve jongen hoor maar.. je merkt togh egt nog dat hij 16 is... mja..


gvd ik heb nog steeds zin nahnah haha..
14 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Leej_d
Leej_d, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende