Keuzes maken

Bleeh ik haat keuzes maken die eigelijk onmogelijk zijn om te maken..
Ik zit nu net een jaar in de B-selectie van DOS Castricum. Echt een ontzettend leuke en gezellige groep. Ja ik geef toe, zonder arrogantienahnah, dat het onder mijn nivo was wat we daar deden.
Vanuit de B-selectie kan je door stromen naar de A-selectie.. maar ja omdat ik nu net een jaar in de B zit, had ik er niet eens over nagedacht hoe het zou zijn als ik naar de A zou gaan..
Toen me moeder dat vroeg zei k echt meteen nee! Ik vond en vind het echt een arrogante rot groep.. dus daarom wou k nog een jaar bij de B blijven..
Deze les werden er een paar bij de lerares groepen om te praten om naar de A te gaan... er waren er al 2 geweest toen ik moest komen.. Oww
ze wil mij dus ook door laten stromen naar de A... gelukkig (Jaaerg vrolijk) heb ik kunnen regelen dat ik volgend jaar de eerste paar maanden bij de B en A ga, en na die paar maanden alleen maar bij de A.. K hoop wel dat ik die groep dan wat leuker vind..vrolijk zal wel denk?
Ik blijf vrijdag bij I. slapen, gaan we savonds eerst oevenen op onze manierknipoog dan ga k sochtends na huis om pwjes te leren... overmorgen heb ik de eerste proefwerken.. uuuuuh aarderijkskunde en nederlands..
Liefs, Visje
15 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *Visje*
*Visje*, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende