klote

Klotekutzooi. Ik wou me gaan inschrijven voor de opleiding BBL. Dus ik ging een week geleden naar mijn vorige stage en daar vroeg ik of hun BBL'ers aannamen. '' Wat is dat BBL? '' Kreeg ik de vraag. Dus ik helemaal uitgelegd en ik zei duidelijk dat het betaald was. Oke goed ze zou het navragen bij haar collega's of dit zou kunnen. 2 dagen later kreeg ik te horen dat ik daar inderdaad terecht zou kunnen. Ze vroeg of ik dan bij haar even op gesprek zou kunnen komen. Vandaag had ik dus het gesprek, voelde me goed in me vel, want ik kon bij een leuke school terecht. Althans, dat dacht ik dus. Het gesprek ging ongeveer zo:

ik: Ik vind het echt leuk om hier weer stage te lopen. En dan verdien ik ook gelijk weer wat bij.
zij: Hoe bedoel je bijverdienen?
ik: het is toch betaald?
zij: Huh?! Betaald?! Nee sorry dan kan je hier niet terecht, wij hebben niet zoveel geld.
ik: Maar ik had het nog uitgelegd dat het betaald is enzo.
zij: Ja, maar betaald gaat hier echt niet werken.

AAAARGH! Ik was echt fucking boos! BBL plekken zijn al zo moeilijk te vinden en dan gebeurd dit ook nog is. Nou ben ik dus opzoek naar een nieuwe BBL plek. Als ik dit niet lukt moet ik BOL gaan doen, wat ik eigenlijk helemaal niet wil. Dan kunnen mensen wel gaan zeggen: '' Dan moet je maar gaan werken.''
Daar ben ik ook mee bezig, maar extra wat geld erbij kan geen kwaad. En ik haat het als ik stage loop en me de tering zweet en weet ik veel, en daar geen geld voor krijg.
Dan maar weer op zoek naar een andere BBL plek. ( Vóór februari verward )

Groetjes.
19 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KutEmo
KutEmo, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende