komende week drukdrukdruk

Vanmiddag ben ik naar de roei geweest. Heb een van mijn beste vriendinnen weer gezien, gelukkig. Was vet gezellie. hebben heelveel dingen afgesproken voor de komende week, weken. Zodat we elkaar niet weer uit het oog verliezen, nou ja dat klinkt ook weer zo zwart. Maar ja ik denk wel dat jullie begrijpen wat ik bedoel.

Zal even een opsomming maken van wat we gaan doen
Volgende week vrijdag naar de koopavond shoppen
Nog een keer winkelen ergens anders (weten nog niet waar)
Donderdagavond gaan we ergometeren en ik ga het ook weer proberen hoop dat me knie het houd!!!!!!!
Maandagmiddag naar de fysio (ben nu dingen aan het opsommen die ik moet doen maar niet met me vriendin)
Dinsdagavond naar kattebak hopelijk wordt ik weer thuisgebracht

Dat was het wel zo'n beetje oh ja ik moet natuurlijk ook naar school, maar dat lijkt me zo logisch als wat

Ik vergeet nu bijna dat ik zaterdag moet sturen (volgende week)

Mijn mammie is vet lief geweest voor mij. ze heeft harry potter deel vijf in het Nederlands bestelt, Ja I know ik heb de engelse maar wil toch de Nederlandse ook lezen. Heb nu al te horen gekregen dat ik eerst de engelse versie uit moet hebben voor ik de Nederlandse mag gaan lezen. En ik ben pas op de helft WHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH. jank heel hard. Maar ja even door lezen nog.

Verder eigenlijk niet zo veel te melden meer. Ja ik vergeet iets ik weet alleen niet wat en daar kan ik dus totaal niet tegen. Maar ik typ nu even net zo lang door tot ik het weet. En er begint nu iets te dagen, het is er nog niet helemaal maar het komt in de buurt


EUREKA

Ik heb het weer terug gevonden (in mijn hoofd) Ben begonnen aan het opstel voor een schrijf wedstrijd. Welke zeg ik lekker niet straks krijg ik nog extra concurrentie. Ben tot nu toe wel te vreden maar er zitten nog heel veel spel fouten in en het ligt er een beetje te dik boven op. maar ja, ik heb nog alle tijd.

Zo dit was weer een ellendig lang verhaal van mij

en neem vooral niet de moeite om dit allemaal te lezen want het gaat nergens over. Nah ja als je hier al bent zal je het vast super boeiend hebben gevondennahnah

Liefs
31 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende