koolsnijden

ja kinderen laat mij jullie iets vertellen over de wonderlijke wereld van t koolsnijden:

het is ontzettend kutwerk. je kruipt de hele dag op je knieen over een pisnatte grond met een regenbroek aan die altijd lek is. in je hand heb je een vlijmscherp mes van ongeveer 35 cm lang. als je niet uitkijkt dan snij je in je vingers en dan blijf je de hele ochtend/middag bloeden omdat t steeds weer openscheurt en doordat t overal pisnat is. het is zwaar werk, op een dag til je ongeveer (24 kisten met 2 personen snijden, ongeveer 700 kolen per kist = 350 kolen per persoon). 1 kool is ongeveer 3 kilo. dus 350x24x3=ongeveer 25 ton kool op een dag tillen, fitness dus en er nog voor betaald krijgen ook cool!.
het is nog kutter als je een mes hebt waar je met je botte reet op kan gaan zitten, want dan verkrampt je hand zo lekker.
verder irriteer je je dood aan al die klote rapmuziek en r&b op de radio. tot overmaat van ramp begint ali B ook nog eens wat te bleren in een geluidsfragment dat ze 'muziek' noemen.
en het is ook zo lekker als de baas de trekker in een veel te hoge versnelling laat staan dus dat je zo lekker achterop raakt en niet meer bij kan werken. of dat je weg wil rijden en je stuur blijkt nog uit te staan waardoor je door het hek van de achterburen heenrijd.
in andere woorden: het was weer een lekkere kutdag
30 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sorrow
sorrow, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende