KOPzorgen?!

Een tijdje geleden kwam ik G., mijn oud-collega, tegen. Hij vroeg hoe het met me ging (heeft veel meegemaakt van "die tijd" ) en of ik de drukkerij niet mistte.
Ik zal even "in het kort" vertellen waar ik nu werk en waar ik heb gewerkt:
Ik heb de opleiding GRAFISCH LYCEUM gevolgd tot OFFSETDRUKKER. Dát ben ik eigenlijk dus: offsetdrukker (o.a. geboorte- rouw- en trouwkaarten drukken). Heb een paar jaar gewerkt in een drukkerij met G. totdat ik door mijn whiplash het niet meer aan kon. Ik ben toen bij een fotograaf gaan werken, in de winkel. Erg leuk werk en ik werk er alweer 7 jaar maar...., de laatste tijd is er geen lol meer aan want de klanten gaan steeds meer digitaal en komen dus minder vaak bij ons in de winkel. Gevolg daarvan is dus dat ik die twee dagen dat ik werk, bijna niks te doen heb. Saai!
G. vertelde dat bij hem in de drukkerij net twee drukkers weg gegaan zijn. Of het mij niet leuk lijkt weer terug te komen...
Tja, ik mis het eerlijk gezegd steeds meer, het drukken. Maar, ben natuurlijk heel bang dat ik het niet aan kan! Met mijn whiplash is het tenslotte niet BETER geworden! Maar zoals het nu gaat op mijn werk, is ook niks aan natuurlijk. Ik loop dus al een tijdje te denken over te gaan solliciteren bij de drukkerij. Maar stél dat ik daar kan beginnen, en dus mijn werk opzeg bij de fotograaf, en na een tijdje blijkt dat ik het tóch niet aan kan... Dan kan ik gaan solliciteren bij een bedrijf waar ik misschien liever niet wil werken. Er is werk genoeg, weet ik, en ik wil ook best iets anders doen maar mijn vertrouwde wereldje is dan ineens verdwenen denk ik. Ik bedoel, ik kan vast niet terug naar de fotograaf. Dus....heb ik KOPzorgen!

Misschien tips???!!!

-x- Rensie knipoog





24 apr 2007 - bewerkt op 24 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rensie
rensie, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende