Koud brrrr

bruh

Ik ben gisteravond zowaar vroeg naar bed gegaan... En, dat wil ik vanavond weer doen eigenlijk.. Ik was vanmorgen nog wel moe, maarja, om half 8 opstaan is ook niet niks :s

Vandaag stage was wel oke.. Morgen krijgen we probably een snuffelstagier(e), en ik hoop dat dat een beetje oke gaat. Ik weiger twee dagen in een klas te staan met iemand die mij niet mag. Omg, dan w... wtf ik ga er gewoon al vanuit dat iemand mij weer es niet mag. Nee vind je t gek.. Naja, ik eh, weet wel hoe dat komt... Maar eh...

Ja, zaterdag bij oom & tante in Den Haag geweest, was wel geinig. Ik kende veel mensen niet, maar het was wel leuk mijn neefjes en nichtje weer te zien. Mijn nichtje is zo groot geworden, ze is 11 en zit in groep 7. Ik heb haar echt al 2 jaar niet gezien en ik schrok me dood. Ook m'n neefje van 5 herkende ik bijna niet meer. Maar op die leeftijd veranderen kinderen zo snel.

's Avonds ben ik naar Mickey gegaan, daar waren nog wat mensjes, was wel geinig... Leukig om hem weer te zien. Zondag nog huiswerk gemaakt, ik was zowaar trots op mezelf dat ik t afhad. Toen "The league of extraordinary gentlemen" gekeken, wel geinig. Niet echt zo'n boeiende film maar genoeg om zondagmiddagverveling te verdrijven.

Morgen weer de hele dag stage, en morgenavond waarschijnlijk weer verveling tot en met. Maargoed, woensdagavond ballet, en donderdag weer naar school, da's leuk.

Mood: :|
19 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dautje
Dautje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende