Kuurbad

Goede morgen MD,

Oh oh, ik heb gister voor het eerst niet geschreven in mijn dagboek. Ik was laat thuis van het kuurbad dus vandaar dat ik dacht ik schrijf morgen ochtend wel.

Gister heb ik tot half 11 geslapen, jaja wekkertje gezet. Daarna heerlijk gewandeld met l. Mijn boodschappen gedaan, had zo'n keurig lijstje gemaakt...die lag nog op tafel toen ik bij de supermarkt aan kwam. Eens kijken hoe het met mijn geheugen is, nou ik kwam thuis en minste precies 2 dingen. Vond het meevallen, al zeg ik t zelf.

Eind van de middag ging ik richting kuurbad, het was ontzettend druk. Eerst al een rij bij de kassa, en ja dan is het vechten om een plekje in een van de baden.Maar uiteindelijk toch bijna alles gedaan.
Mijn vriendin was dit maal wel belangstellend. Ging prima, we hebben veel geklets en genoeg gelachen.

Toen ik thuis was ben ik achter mijn laptopje gekropen met de gedachten even kijken nog en dan ga ik lekker naar bed. Nou dat bed kwamer pas om half 4. Ik kwam aan de praat met een leuke kerel uit mijn vorige woonplaats. Was gezellig, ken hem verder niet hoor. Dus om half 4 toch maar richting bed en ja dan is half 11 best weer vroeg. Toch was ik wakker geworden vanuit mezelf....was dat mijn ritme nou, ik hoop t!!
07 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diary105
Diary105, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende