laatste dag vakantie

Helaas het zit er weer op, 2 weken van niets doen, maar dan ook echt niets doen. Wat een weelde!!
Volgens mijn sterrenbeeld zou ik moeite hebben om de druk en stress van de voorgaande weken los te kunnen laten. Nou inderdaad, de ene week werd ik gebeld door mijn vrijwilligerswerk en in de laatste week wist mijn bijbaan mij te vinden. Het ligt niet aan mij dat ik de druk en stress niet kan loslaten!!cool!

Vandaag ook nog even lekker niets, een beetje surfen op het net en luisteren naar muziek. Oftewel de kunst van het niets doen is mij niet ontgaan.

Morgen heb ik een bespreking met mijn baas met de vraag of ik per 1 september definitief 5 dagen mag werken. Ik vrees als het gesprek negatief afloopt voor mij, dat ik mijn baan ga opzeggen. Ik wacht namelijk al 6 maanden op antwoord en nu ben ik er klaar mee. Wat denken ze wel, meedenken over de strategie van de organisatie, oftewel dit bedenk ik samen met mijn directeur, en de andere mannen er met mijn ideeen vandoor gaan, alsof ze het zelf hebben bedacht. En dan niets voor mij terug willen doen!! amehoela, klaar finito ben ik er mee. Dus morgen kan mijn leven 2 kanten opgaan. of zoals het de afgelopen 2 maanden al gaat, veel werken of op zoek naar een nieuwe uitdaging!!

Gelukkig sta ik positief in het leven en zie wel waar mijn kansen zijn of komen. Vanaf deze week zal ik ook eens proberen iets van structuur te gaan vinden. Ik wil namelijk ook mijn studie bedrijfseconomie goed oppakken, maar ja. De woorden van grootmoeder, rust, regelmaat en orde gaan bij mij niet op!!

Eerst morgen maar bezien, dan kunnen we verder........
23 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lentevis
lentevis, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende